LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      Blog

      Imperial Scout News 23/12-09

      Imperial Scout News 23/12-09

      Hejsan allihopa! Jag trodde faktiskt först att den här nyhetsserien inte skulle fortsätta, så det var en positiv överraskning över att dem flesta ville att jag skulle fortsätta. Dock var det bara EN person som följde instruktionerna för att rösta. Det är okej den här gången, men i framtiden när vi röstar så vill jag att ni ska skicka PM till mig. Det underlättar för mig en hel del.

      Lite om förra helgen:
      Jag skojade inte i när jag sa att jag skulle lata mig under helgen. Jag har inte gjort något alls, förutom att få fram en bakom kulisserna blogg till kapitel 10 i Väktarna. Ingen har kommenterat den, och det är svårt att veta vilka som läser så det skulle underlätta en hel del om ni kommenterade. Det här gäller inte bara bakom kulisserna, det här gäller även min Oblivion berättelse och berättelsen Väktarna. Men om ni vill läsa den nu så är det bara att klicka här. Har ingen kommenterat så blir det ingen ny del under lovet, men det kanske inte gör så mycket.

      Vad som har hänt den här veckan:
      Precis som med helgen har det inte hänt så mycket den här veckan... än. Del 40 i Fakta om monster släpptes igår, och jag ber återigen om ursäkt för att jag glömde bort måndagen. Veckans monster är i alla fall spöktigern. Somd et ser ut nu kommer nog Fakta om monster att fortsätta under lovet.

      Jag kom ganska nyligen i kontakt med en kille som sökte efter recenserare till sin hemsida MediaDirekt. Efter en dags funderande tackade jag ja. Just nu ligger min recension av Call of Juarez: Bound in Blood uppe på den sidan. Och ser ni en recension som är skriven av en som heter Petter Nordmark och recension är förbaskat likt Imperial scout's recension på Gamereactor så är det min, och ingen har stulit den så ni behöver inte rapportera det.

      Vi har fått en ny anställd här på ISN! Jag insåg att jag kunde behöva hjälp så jag satte ut en annons i Aftonbladet. Några dagar senare nappade det. Ett stort och varmt välkomnade till Timmy. Vi (jag) på ISN tog dessutom tillfället att interljuva Timmy, klicka här för att läsa den.

      Vad som ska hända den här veckan:
      Imorgon är det julafton! AWESOME!!!1111 Julklappar kommer att öppnas, behöver jag säga något mer? Jag kommer antagligen att fota min julklappar och visa dem, men det kanske inte blir så heller. Beror lite på vad ni tycker.

      Det var egentligen tänkt att den senaste delen i Väktarna skulle släppas igår och del två i min Oblivion berättelse idag, men tyvärr blev det inte så. Om jag inte hade glömt bort måndagen hade den senaste delen i Väktarna varit här, om den var klar (vilket den nästan är). Jag har tyvärr inte hunnit skriva mer på min Oblivion berättelse, så jag är inte säker på när den kommer. Men nästa del i Väktarna kommer förhoppningsvis under helgen.

      Lite om nästa vecka:
      Nästa vecka kommer förhoppningsvis del två i min Oblivion berättelse. Har inte Väktarna kommit i helgen så kommer den under nästa vecka också. Och Fakta om monster kommer som vanligt på måndag.

      Röstning:
      Precis som med förra veckan ska vi ha en röstning. Det blir ingen jättestor röstning den här gången precis. Jag fick nämligen ett önskemål om att ha ISN på torsdagar, samma dag som Veckans PSN Nytt. Under lovet ska jag hålla den planen. Men det finns ett problem. Jag har nämligen bågskytte på torsdagar och om skolan slutar sent så kommer jag inte att orka att släppa en ny ISN. Därför vill jag att ni ska tryck här och skriva vilken dag ni tycker att den ska släppas förutom på måndagar och torsdagar. Vi får se om det blir torsdag eller en annan dag efter lovet.

      Det var allt för den här veckan. Vi syns nästa vecka. Annars finns jag som vanligt här på GR, PSN, Steam och MSN.

      HQ