LIVE
HQ
logo hd live | Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      Blog
      Mina planer för 2010

      Mina planer för 2010

      Jag hade tänkt berätta lite om vad som kommer att hända 2010. Det kommer att innefatta bland annat bloggar, recensioner med mera. Tänkte ta det i en egen blogg istället för att klämma in den i ISN.

      Bloggar:
      Jag kommer naturligtvis blogga under 2010. Jag går inte in på vad det kan handla om, efterdom jag inte vet vad som kommer att hända under 2010. Vi får helt enkelt se. Men det finns ett gäng bloggar som garanterat kommer under 2010.

      Imperial Scout News:
      Självklart ska jag fortsätta med nyhetssändningen. Jag och Timmy ska göra ett bra arbete.

      Fakta om monster:
      Ni behöver inte ladda hagelgevären, Fakta om monster kommer att fortsätta som vanligt på måndagar. Om måndagen inte är en speciell dag förstås, som till exempel min födelsedag.

      Oblivion berättelsen:
      Jag har inte hunnit komma in i skrivandet i min Oblivion berättelse så bra, så den blir försenad till en obestämd tid. Men den kommer inte att läggas ned.

      Väktarna:
      För varje del blir jag bara mer och mer osäker på om jag ska fortsätta med Väktarna. Det är svårt att veta vilka som läser när ingen kommenterar, så jag uppmuntrar er att kommentera när ni har läst, tack. Om ni känner att ni inte hänger med, skicka ett PM och säg bara att ni vill att jag ska länka när en ny del har kommit så gör jag det bara. Det här gäller även bakom kuliss bloggarna.

      Recensioner:
      Jag tänker absolut inte sluta att skriva recensioner, ni behöver inte oroa er. Det är nog inte så mycket jag behöver säga om det här, men dessa spel kommer nog att recenseras under 2010. Förhoppningsvis.

      Call of Duty Classic
      Half-Life
      Rainbow Six: Raven Shield
      Rainbow Six: Athena Sword
      Brothers in Arms: Road to Hill 30
      Brothers in Arms: Earned in Blood
      Brothers in Arms: Hells Highway
      The Elder Scrolls III: Morrowind
      The Elder Scrolls IV: Oblivion: Knights of the Nine
      The Elder Scrolls IV: Oblivion: Shivering Isles
      Portal
      Little Big Planet

      Det var nog inte mer än så här.

      HQ