Svenska
Blog

Imperial Scout News 7/01-10

Imperial Scout News 7/01-10

Det här är första gången i år som jag skriver om nyheter. Känns... ja.... nu fortsätter vi.

Lite om förra helgen:
Som med de flesta helger så har det inte hänt så mycket. Dock så skrev jag en lista över de spel som jag hade köpt och inte sålt under 2009. Om ni ännu inte har kollat in den, klicka här.

Vad som har hänt den här veckan:
I måndags blev jag intervjuad av medlemmen 0pPerAxz0r. Jag gjorde reklam för den i min blogg samma dag som den släpptes. Om ni inte har läst intervjun, klicka här.

Ni behöver inte oroa er, en ny del i Fakta om monster släpptes i måndags, trots intervjun. Den här veckan handlade det om Moby Dick. Om ni inte har läst den delen, klicka här.

Igår tappade jag tålamodet, kan man säga. Egentligen var det för ganska länge sedan, men jag har bara hållit det inom mig riktigt länge. Jag är besviken över responsen på min berättelse Väktarna. Jag blev dessutom besviken angående förra veckans röstning som handlade om hur många som egentligen var intresserade. Ingen röstade. Men jag ska nog inte klaga mer här, utan här.

Vad som ska hända under den här veckan:
Seriöst, jag måste skriva mer på min Oblivion berättelse. Har inte skrivit sedan den första delen släpptes. Jag tänker inte lägga ned den än, vi får se hur intresset i det blir. Men en sak som har hindrat mig från att skriva är att jag förhoppningsvis kommer att köpa en extern hårdisk till min dator, och i så fall kommer jag löpa Oblivion till datorn vilket kan få problem med berättelsen. Men vi får se hur det blir. Annars händer det inte så mycket under resten av veckan. Men om jag är på bra humör så KANSKE jag släpper en ny bakom kulisserna blogg under helgen.

Lite om nästa vecka:
Är det bara jag eller är det ett rent sammanträffande att jag börjar skolan samma dag som del 43 i Fakta om monster släpps? Det är nog allt jag vet som kommer att hända nästa vecka.

Det var allt för den här gången. Det blir ingen röstning idag på grund av att jag inte har en susning om vad ni ska rösta om. Annars finns jag som vanligt tillgänglig här på GR, MSN och PSN.

HQ