Svenska
Blog

Imperial Scout News 14/1-10

Imperial Scout News 14/1-10

Skolan började i måndags för mig. Kul? Nej! Vi får se hur bra ISN kommer att funka på torsdagar, då jag har bågskytte på torsdagar. Så om jag känner att jag inte riktigt orkar eller hinner med på torsdagar får det bli en annan dag. Fast den här delen kommer att bli ganska fattig, så det kanske inte spelar så stor roll just nu.

Lite om förra helgen:
Det hände inget förra helgen, men jag tog med den rubriken så ni inte skulle undra varför det fattades en rubrik...

Vad som har hänt den här veckan:
Även under veckan som har gått så har det inte hänt så mycket. Det enda som har hänt är att del 43 i Fakta om monster släpptes i måndags. Om ni har missat den, klicka här.

Vad som ska hända under helgen:
Jag har ändrat lite i den här rubriken så den blir passande, vilket jag hoppas att ni har märkt. Men det är nog inte så mycket heller som ska hända den här veckan. Värt att nämna är väl att jag ska tvinga mig själv att fortsätta på min Oblivion berättelse, har tyvärr varit för lat för att fortsätta. Men räkna med att den kommer under nästa vecka.

En annan sak som är värt att nämna är att jag under helgen ska bestämma mig vad jag ska göra med min berättelse Väktarna. Vad jag har beslutat kommer ni att få reda på lördag eller söndag.

Lite om nästa vecka:
Nästa vecka kommer nog att bli en ganska vanlig vecka. Fakta om monster kommer som vanligt på måndag och fortsättningen på min Oblivion berättelse kommer också under den vecka. Sedan vet jag inte så mycket mer.

Röstning:
Jag ska ha en röstning den här veckan. Grejen är att om jag inte orkar fortsätta med ISN på torsdagar så har jag fått önskemål om antingen onsdagar eller fredagar i så fall. Och jag vill att ni ska klicka här och berätta om vilken av dessa två dagar ni skulle vilja att ISN släpptes på, om jag inte orkar torsdagarna.

Det var allt för mig den här veckan. Annars finns jag som vanligt här på GR, MSN och PSN.

HQ