Svenska
Blog

Imperial Scout News 4/2-10

Imperial Scout News 4/2-10

Då var det torsdag, och det är dags för ISN igen. Dock kommer jag inte att närvara idag eftersom jag måste plugga till ett SO prov, så idag får Timmy ta hand om ISN. Över till Timmy!

Jo, hejsan! Det e ju ja som e Timmy "The Santa". Och nu så är det jag som bestämmer, tills chefen kommer tillbaks (vilket han inte gör idag). Men, nu kör vi!

Lite om förra helgen:
Då ska vi se här, vad hände förra helgen? Kollar i registret nu... Jo, nu ser ja! Del 45 av Fakta om monster släpptes i fredags. Den handlar om Valfisken. Själv tyckte ja att den var ganska ruskig.

I lördags släpptes del två i Imperial scout's Oblivion berättelse, som handlar om Argasto och hans äventyr i Cyrodiil efter Main Questet. Han släppte två versioner, en med spoiler och en utan spoiler. Varför vet jag inte riktigt, eftersom jag inte har hunnit kolla in de än. Klicka här för med spoiler, klicka här för utan spoiler.

Vad som har hänt den här veckan:
Min chef skrev av sig i tisdags. Vad det handlar vet jag inte än, men klicka här för att läsa det.

Vad som ska hända under helgen:
Min chef gav mig den här lappen som skulle berätta vad som skulle hända under helgen. Det står att nästa del i Fakta om monster kommer på fredag (imorgon). Sedan ska han gå bakom kulisserna på kapitel 12 i Väktarna. Sedan så vet han inte mer.

Jaa, det var allt för den här veckan. Som vanligt kommer chefen att finnas här på GR, MSN, PSN och Steam.

HQ