Svenska
Blog

Imperial Scout News 11/1-10

Imperial Scout News 11/1-10

Ni märkte nog att jag inte vara närvarande förra veckan eftersom jag tränade på ett prov, så Timmy fick ta över. Och vi har beslutat att dela upp arbete så att vi göra en del varannan vecka. Alltså att jag gör en vecka, Timmy en vecka osv osv... Men nu kör vi!

Lite om förra helgen:
Som brukligt så släpptes del 46 av Fakta om monster. Den handlade om Sekhmet. Om ni fortfarande inte har hunnit läsa den, klicka här.

I söndags gick bakom kulisserna på kapitel 12 i Väktarna, där jag bland annat berättar lite om "De stora". Har ni inte läst den än, klicka här.

Vad som har hänt under veckan:
Jag såg Sherlock Holmes i söndags och dagen efter skrev jag en blogg där jag berättade lite om vad jag tyckte om den. Om ni inte har läst den, här.

Vad som ska hända under helgen:
På fredag kommer nästa del i Fakta om monster. Del 47 kommer att handla om harpyjor.

Jag har inga bestämda datum men kapitel 17 i Väktarna och del 3 i min Oblivion berättelse ska komma den här månaden. Som sagt, jag vet inte när, men förhoppningsvis kommer Väktarna under helgen och Oblivion berättelsen nästa vecka. Ska även skriva en blogg nån gång som kortfattat förklarar vad som har hänt i Väktarna från prologen till kapitel 16 så att nya läsare inte behöver läsa alla delar.

Röstning:
Nu har jag inte haft någon röstning på ett bra tag, men det här veckan blir det en. Det är så att jag har en användare på Youtube. Jag har med enkelt kunna prenumerera på andra kanaler som till exempel Machinima. Men grejen är att jag också gärna skulle vilja lägga upp klipp på Youtube. Skulle vara kul att pröva med montage eller "Match Commentery" (som Hutch gör), men jag har inte utrustningen för det, så jag utesluter det. Jag funderade även på att kanske recensera böcker, då jag inte tyckte att det gick så bra när jag gjorde det i bloggar. Så jag skulle gärna vilja ha förslag på vad för slags filmer jag skulle kunna. Om ni har något förslag, klicka här och skriv erat förslag. Däremot vet jag att jag ska filma när jag öppnar special utgåvan av Heavy Rain...

Det var allt för den här gången. Nästa vecka kommer Timmy att ta hand om ISN. Och som vanligt kommer jag att finnas tilgänlig här på GR, Steam, MSN och PSN.

HQ