Svenska
Blog

Jag har återvänt till Azeroth

Jag har för många ospelade spel. Jag har för många spel som jag inte har spelat klart. Så jag hade planerat i vilken ordning jag skulle spela dessa spel. Men det sprack. Efter att ha läst Mikaels senaste blogg om nästa expansion, Cataclysm, kunde jag inte hålla mig längre. Jag bestämde mig för att återvända till Azeroth. Så nu har jag använt mitt 60-dagars kort, som ska vara slut innan eller precis på min födelsedag, och den tiden kommer jag att tillbringa i Azeroth.

En av anledningarna till att jag valde World of Warcraft istället för att börja på något av mina alla, oprövade spel var på grund av Cataclysm. Oavsett om jag köper expansionen eller inte så kommer hela världen att förändras, och jag vill passa på att se så mycket från originalspelet som möjligt, även fast jag tvivlar på att jag kommer att hinna se allt.

Men jag är glad över att jag har börjat igen. Jag har saknat Azeroth riktigt mycket. Visst, jag fick aldrig samma känsla som när jag spelade innan Wrath of the Lich King (som jag inte har köpt än), som då var otroligt magiska. Min härligt var det att springa i Desolace och slakta kentaurer, gamar och andra varelser som var ute efter mitt och min raptorkamrats skinn.

Detta betyder också att jag inte kommer att vara särskilt aktiv på PSN. Och sedan om ni tycker att den här bloggen var onödig, det vet jag inte. Men jag hade lust att skriva det.

Jag har återvänt till Azeroth

Min tauren hunter, level 36, vid namn Maxilos hälsar på GR-communityt, i sällskap av raptorn Spinax. Bilden togs i Ghost Walker Post, Desolace.

HQ