Svenska
Blog

Imperial Scout News 20/5-10

Imperial Scout News 20/5-10

Det här är då andra gången som jag tar över ISN, och jag tyckte att det gick bra förra gången, så det borde inte vara något problem nu.

Lite om förra helgen:
För att citera Imperial scout från förra veckan så var det "dags att säga adjö (dra åt helvete) till Twillight "vampyrerna", för imorgon kommer del 60 i Fakta om monster att handla om riktiga vampyrer!". Den delen släpptes i fredags, och om ni har missat den, klicka här.

Vad som har hänt under veckan:
I måndags stötte Imperial scout på ett problem, men dagen därpå hittade han en lösning.

Vad som ska hända under helgen:
I morgon kommer som vanligt en ny del i Fakta om monster. Del 61 kommer att handla om Baba-Jaga.

Imperial scout meddelar att kapitel 4 i Väktarna ligger på 4 sidor för stunden, och kommer troligtvis att släppas under helgen. Efter det så tänker han gå med er bakom kulisserna på kapitel 1. Efter det så kommer han nog troligtvis att börja skriva på del 5 i Oblivionberättelsen.

Precis som jag nämnde sist, och som jag också tror att Imperial scout nämnde, så ska det släppas några nya bloggar. Jag kan tyvärr inte berätta något om de, då jag varken har tillräckligt med information eller tillstånd för att berätta det.

Utöver det så kommer Timmy att återvända från sin semester på lördag nästa vecka.

Röstning:
Imperial scout vill veta hur stort intresset är över att få veta om projekt som antingen ligger nere eller på is. Det är alltså projekt som han har planerat, men som aldrig genomfördes. Men om det blir en stor efterfrågan efter ett av de här projekten kan han tänka sig att starta upp det igen. Men hursomhelst, om ni vill läsa om dessa projekt så ska ni klicka här, skriva "ISN röstning" som rubrik och berätta om ni är för eller emot detta.

HQ