Svenska
Blog

Projekt som aldrig tidigare har visats

Nokama nämnde för tre veckor sedan att jag jobbade på ett gäng hemliga bloggar. En av dessa var en blogg som berättade om projekt som var i planeringsstadiet, lagd på is eller nedlagda. Men jag visste inte riktigt om ni var intresserade av det så veckan därpå (och även veckan senare) så frågade jag i röstningen om vad ni tyckte. Dock verkar ingen ha läst ISN, så jag fick ta beslutet själv. Tillslut tänkte jag att det kan vara en kul och intressant sak att läsa om. Så nedan kommer namnen på projekt att stå, status och information. Jag hoppas att ni gillar den här bloggen, men om inte gör det så är det ändå okej. Om ni även skulle tycka att något projekt var intressant så är det inte omöjligt att jag tar tag i det igen. Fast nu i slutändan så är det mest olika berättelser egentligen...

Namn: Rainbow Six: A New Threat
Status: Nedlagd
Info: A New Threat var en fanfiction av Rainbow Six spelen som utspelade sig några år efter Rainbow Six: Vegas spelen. Berättelsen var tänkt att handla om en grupp på fyra soldater som mötte terrorister i bland annat Las Vegas (igen). Dock lades den ner pågrund av brist på inspiration och en riktig handling.

Namn: Killzone 2 Fanfiction
Status: På is/nedlagd
Info: En fanfiction av Killzone 2 planerades också, som skulle utspela sig samtidigt som spelet. Det var tänkt att man skulle få följa en grupp med fyra människor och en grupp på fyra Helghasts, där man fick se kriget från bådas sidor synpunkter. Men pågrund av tidsbrist fick den läggas på is, men är även nära nedläggning.

Namn: Bionicle Fanfiction
Status: På is
Info: Även plastleksakerna från Lego skulle få en fanfiction. Men pågrund av tidsbrist och ingen inspiration till varken handling eller karaktärer så ligger den för tillfället på is.

Namn: Väktarna: Plutonerna
Status: Planeringsstadiet
Info: En spin-off på Väktarna har alltid varit planerad. Plutonerna ska handla om några grupper av soldater från arméns 4:e regement som slåss mot dronerna ungefär samtidigt som Väktarna utspelas. För tillfället ligger den i planeringsfasen, då jag måste anpassa den efter vad som händer i Väktarna.

Namn: Väktarna: Början på Legenden
Status: Planeringsstadiet
Info: Jag har även börjat forma en prolog till Väktarna. Från början så skulle den handla om generationen innan de som kommer att presenteras i Väktarna, men brist på saker som hände gjorde att jag flyttade fram den till allra första början. Början på Legenden kommer att handla om hur Xanios blev beskyddare av Eanglis, varför Voxar gör som han gör i Väktarna samt de första Väktarnas äventyr. För tillfället är den bara i planeringsstadiet, men kommer troligtvis att se dagens ljus.

Namn: Bok- och filmrecensioner
Status: Nedlagd
Info: För länge sedan så började jag att recensera böcker och tänkte även recensera filmer. Jag gillade dock aldrig texterna jag skrev, så efter ett par bokrecensioner lade jag ner hela projektet. Men den har blivit lite återuppfödd tack vare att jag skriver lite om filmer som jag har sett på bio.

Namn: Fakta om...
Status: Planeringsstadiet
Info: En vacker dag kommer den sista delen i Fakta om monster. Men det är en lång väg dit, inte förens nästa år kommer den att sluta. Men då är frågan, kommer det mer efter Fakta om monster? Kanske, kanske inte. Men om det gör det så kommer en eller flera "uppföljare". Ingen av de kommer dock att handla om monster, utan av dessa grupper:

Utdöda djur
Skrämmande djur
Giftiga monster
Otäcka minimonster
Underliga varelser

Vi får se hur det blir, om jag orkar om jag vill. Men jag kan lova att om ni vill se dessa "uppföljare", så är det rätt troligt att jag gör de, med tanke på hur mycket ni gillar Fakta om monster.

Namn: Morrowindberättelse
Status: Planeringsstadiet/lagd på is
Info: Ni verkar gillade min Oblivionberättelse (men det är en äckligt stor skillnad på hur många som läst den första delen och den senaste delen). Så när dagen kom och jag fick The Elder Scrolls III: Morrowind så började jag fundera på om jag skulle skriva en Morrowindberättelse. Men just nu är den lagd på is. Detta pågrund för att jag inte alls har spelat än och kommer inte att göra det på ett tag, pågrund av två orsaker. Dels så har jag en massa andra spel som jag måste spela och dels så har min CD-läsare till datorn slutat fungera, så jag kan inte lägga i skivor. Detta ska vi dock försöka åtgärda. Men oavsett om den kommer eller ej så kan jag berätta en sak om den; den kommer att handla om Argastos pappa.

Projekt som aldrig tidigare har visats

Prologen i A New Threat utspelades på en av nivåerna i Rainbow Six: Vegas och var tänkt att innehålla helikoptrar, gisslan, terrorister och ett och annat krypskyttegevär.

HQ