Svenska
Blog

Imperial Scout News 27/5-10

Imperial Scout News 27/5-10

Kommer inte längre på några bra saker att säga här i början, så från och med nu så blir det nog inge text under bilden. Kan dock lägga till att jag från och med nu skriver längst ner vem som har skrivit delen (antingen jag, Timmy eller Nokama).

Lite om förra helgen:
I fredags så släpptes del 61 av Fakta om monster. Veckans monster var Baba-Jaga, och om ni har missat det, klicka här.

Vad som har hänt under veckan:
I måndags så lät jag er se vilka projekt som aldrig lämnade ritbordet, lades ner eller är i planeringsstadiet. Om ni är intresserad av att se vilka det är, klicka här.

Vad som ska hända under helgen:
Imorgon kommer nästa del i Fakta om monster, som kommer att handla om Anubis.

Jag sa till Nokama förra veckan att kapitel 4 skulle komma i helgen eller den här veckan, men eftersom alla lärare tydligen har bestämt sig för att dumpa alla prov och läxor nu så blev det inte så. Jag tror att som tidigast så kommer kapitel 4 nästa vecka, och kort därpå ska jag ta tag i bakom kulisserna.

Annars så kommer jag börja skriva på nästa del i Oblivionberättelse, men mer än så kan jag inte säga nu.

Och som de tidigare veckorna så kan ni vänta er bloggar som jag inte tänker avslöja något om nu.

Timmy kommer att komma tillbaks på lördag, tror jag. Och han kommer också att behöva ta tag i ISN nästa vecka, ifall att ni har saknat honom.

Påminnelse:
Vill bara påminna alla som läser att ISN Brevlådan är öppen. I brevlådan så svarar jag på frågor som ni skickar till mig. Frågorna kan handla om vadsomhelst. Om ni vill skicka in en fråga, klicka här, skriv "ISN Brevlådan" som rubrik och skriv sedan eran fråga. Frågan svaras nästa vecka.

Röstning:
Jag bläddrade igenom mina gamla bloggar och hittade en multiplayer recension av Battlefield: Bad Company. Jag vill att ni ska läsa den (vilket ni gör här). Och om ni tyckte att den var bra och vill se mer av sådant, klicka här och skriv "ISN Röstning" som rubrik och skriv att du vill se mer av det. Du kan också skriva om du inte vill se mer av det, såklart.

Skrivet av: Imperial scout

HQ