Svenska
Blog

Call of Duty 4 regerar fortfarande

För någon månad sedan lånade jag ut Modern Warfare 2 till en kompis. Under den tiden passade jag på att spela Call of Duty 4 igen. Jag passade på att ta igen onlinespelandet, då det inte blev så mycket som jag ville. Jag hade ett stort problem med att skjuta jänkare online. Men sedan vi skaffade snabbare bredband så har det fungerat att spela, vilket jag som sagt passade på att göra.

Visst har Call of Duty 4 sina brister i multiplayerdelen. På tok för kraftfulla handgranater, Martyrdom, Juggernaut och "Host Ended Game". Men Call of Duty 4 glänser över Modern Warfare 2, stort. Här räcker det inte med tur, du måste även vara skicklig.

Men det var inte riktigt det som var syftet med den här bloggen. Jag skulle egentligen prata lite om kampanjen...

Jag och syrran skulle passa våra småsyskon, så vi bestämde oss för att sätta på en film åt de. Men eftersom lillebrorsan inte ville se filmen så hade han och jag "brollkväll" istället. Då får han välja ett spel som han tycker om som jag sedan spelar medans han glatt tittar på. I början blev det lite Motorstorm, men efter en stund ville han att jag skulle spela Call of Duty 4. Och redan när jag satte i skivan så visste jag att det skulle vara episkt.

Det börjar rysligt bra redan i träningsuppdraget. Jag kommer aldrig att glömma bort när den stora dörren håller på att öppnas samtidigt som soundtracket spelas. Dörren öppnas och man ser kapten Price med korsade armar och tre SAS soldater med gasmasker. När alla tittar på mig och en av de säger "It's the F.N.G, sir" ryser jag som bara den.

Och det slutar inte här. "Crew Expendable" var minst lika bra som första gången jag spelade det uppdraget. Första gången var jag nästan helt förlamad och kunde knappt röra mig för att det var så bra. Missade till och med att hoppa mot helikoptern mot slutet...

Dessutom så sa min lillebrorsa (som inte kan prata "ordentligt") något som lät som "Go! Go! Go!" och "Breaching! Breaching!" när karaktärerna sa så.

Med det sagt så slutar jag här, då jag är rätt trött och borde egentligen inte skriva. Men jag gör det ändå...

Call of Duty 4 regerar fortfarande

It's the F.N.G, sir.

HQ