Svenska
Blog

Imperial Scout News 24/06-10

Imperial Scout News 24/06-10

Egentligen skulle Timmy ha tagit hand om ISN idag, men eftersom det är midsommarafton imorgon så gav jag både Timmy och Nokama ledigt, vilket lämnar mig kvar här.

Lite om förra helgen:
I fredags kom del 65 i Fakta om Monster. Den delen handlade om tengun. Om ni har missat den, klicka här.

I lördags var jag och min familj på Kolmården. Om du vill läsa om utflykten, klicka här.

Vad som har hänt under veckan:
I måndags tog jag tummen ur... ja... och skrev bakom kuliss-delen till kapitel 1 i Väktarna. De som är medlemmar i gruppen fick veta det samma dag som det släpptes. Men nu får även icke-medlemmarna den nyheten. Om ni vill läsa den, klicka här.

I tisdags kom jag med en någorlunda sorglig nyhet. Egentligen var det tänkt att bloggen skulle komma för länge sedan, men det blev aldrig av. Men nu är den här, och om ni ännu inte har läst den, klicka här.

Igår la jag upp en lite video på Youtube, men jag "glömde" att göra reklam för mig. Videoklippet är inte så långt och visar en konstig sak jag hittade under en session av Medal of Honor betan. Om ni vill se den, klicka här.

Vad som ska hända under helgen:
Del 66 i Fakta om Monster kommer som vanligt imorgon, men den här gången så kommer den tidigt på dagen. Anledningen är för att jag kanske bloggar om min midsommarafton antingen på kvällen eller på lördag. Jag vet faktiskt inte ens om jag ska skriva en, men jag släpper Fakta om Monster tidigt så har jag det överstökat. Förövrigt kommer morgondagens monster att vara basilisken.

Oblivionberättelsen kommer att försenas igen, tyvärr. Anledningen är för att Word kräver en produktnyckel, som jag naturligtvis inte har, och jag kan inte få tag i en på lagligt sätt. Sen blir det ju inte bättre av att mitt Office bara gäller i 60 dagar... Men det problemet tror jag kommer att lösas under nästa vecka.

Jag ska även börja fila på min recension av World of Warcraft, som beräknas släppas om någon vecka.

Skrivet av: Imperial scout

HQ