Svenska
Blog

Midsommargrillning

Var faktiskt osäker på om jag skulle skriva den här bloggen, men jag gillar ju att blogga. Och jag gillar att blogga lite om sånt här också, faktiskt, så ja...

Hursomhelst, igår var det ju midsommar (i skrivande stund så är klockan över tolv på natten). Grejen med midsommar i år var att vi hade bjudit några kompisar till våra föräldrar och deras dotter (som var kompis med min syrra) på grillfest hemma hos oss på midsommar. Så under dagen fick vi städa våra rum. Jag blev då tvungen att eliminera hotet från alla dessa dammtussar som fanns överallt. Men de är inget besvär längre...

Efter rumsstädningen (och dammtuss-utrotningen) så prövade jag en sak som jag hade fått ett tips om, nämligen att föra över dokument från den gamla datorn till min nya. Dokumentet var Kapitel 4 i Väktarna, och eftersom det funkade så dröjer det inte länge förens jag kommer att fortsätta med berättelsen.

Gästerna kom klockan fem på eftermiddagen, och innan det så hade jag hoppat på studsmattan med småsyskonen, gått ut med soporna, duschat och passat lillebrorsan (som i min blogg får heta "Lillemannen"). När gästerna kom så började vi att sätta på grillen. Eller ja, pappa gjorde det. Jag stod mest och tittade på. Sen när kycklinglåren och revbensspjällen (tror i alla fall att det var det...) låg på grillen så var det ju bara att vänta. Lillemannen var rätt fascinerad av elden från grillen. Men sedan när maten började bli klar tyckte jag att det blev lite roligt. Det började komma en himla massa rök ur gasolgrillen, och med kommentarer som: "är det nu som man inte vågar öppna grillen?" Det gjorde vi, och det var en eldslåga. Vi fick ta ut maten så att den inte hann bli bränd.

Sedan kom den godaste måltid som jag har ätit hittills den här sommaren. Kycklinglår, pastasallad, kex med brieost, revbensspjäll, you name it. Grillat är bland det bästa som finns. Men det kanske var för mycket, för senare när vi skulle äta tårta så kände jag att det fick så mycket mer plats.

Efter tårtan så gick jag upp på mitt rum och satte på datorn. Bestämde mig för att spela lite World of Warcraft (blev dock några timmar) och efter att ha sprungit och gjort lite uppdrag i Felwood och Winterspring så blev jag level 56. Tänker dock inte dryga ut er med mer än det.

I skrivande stund så är jag trött och har inte en susning om vad alla andra håller på med. Det är dock rätt tyst i huset... Nåja, lär väl avsluta bloggen här. Borde egentligen inte skriva på natten, eftersom jag känner mig för okoncentrerad, men det gick ju bra ändå.

Midsommargrillning

My chicken is on fire!

HQ