Svenska
Blog

Inköp på GameStops rea

Om ni läste min Live Feed så såg ni nog att jag skulle dra till Skärholmen. Medans vi var där så tänkte jag att passa på att se om det fanns något på GameStops rea. Visserligen måste jag se till att få pengar till Medal of Honor, men jag struntade i det. Är det rea så ska man passa på, tyckte jag.

Syrran köpte Green Day: Rock Band, vilket hon spelar nu (på mitt PS3). Det fanns dock inga Green Day instrument, så hon fick Beatles instrumenten och Beatles: Rock Band. Kanske spelar de nån gång, då jag alltid ha viljat köpt Guitar Hero.

Hursomhelst, det ska vi inte prata om så mycket. Jag kollade igenom butiken. Jag hade runt 300 kronor på mig, vilket var lite för lite eftersom de flesta spelen på rean kostade över 300. I alla fall de spel som jag såg, tror inte att jag kollade på allt. Men jag kollade på begagnat och ser att några spel har ett erbjudande: köp 2 för 199 kronor. Jag bestämde mig för att leta upp två såna spel. Det första blev Timeshift, men sedan blev det lite svårt. De som jag såg först var Turning Point: Fall of Liberty och Legendary, men båda spelen hade fått rätt låga betyg, så jag kände inte för något av de. Enemy Territory: Quake Wars hade jag spelat demot på, men jag var osäker. Fast tillslut såg jag Unreal Tournament III, och det hade fått rätt bra betyg, så jag köpte det. Sen på reabordet så såg jag också Dead Space för 48 kronor (!), så det var helt klart ett köp.

Inköp på GameStops rea

Hela kalaset gick på 247 kronor, vilket inte var så farligt för min plånbok.

HQ