Svenska
Blog

Dagens inköp

Den här bloggen skulle egentligen ha hetat något annat (men fortfarande i samma ämne), men jag ändrade mig eftersom det inte bara är spel.

Igår var jag ju i Skärholmen och köpte tre spel: Timeshift, Unreal Tournament III och Dead Space. Idag skulle vi tydligen dit igen (!), eftersom syrran skulle köpa ett eget PS3. Hon köpte ju Green Day: Rock Band till PS3. Hon fick ju låna mitt, men det skulle underlätta en hel del eftersom att jag blandat ska få en ny TV som dessutom ska fungera till datorn, hade vi tänkt.

Vi åkte dock inte dit förens på eftermiddagen. Men när vi åkte dit så gick vi först in i en affär (som jag inte vet vad den heter) för att köpa nya plånböcker. En ny plånbok var precis vad jag behövde, så det köpte vi.

Sedan går morsan och ena lillesyrran till H&M för att köpa badkläder, medans jag, syrran som skulle köpa PS3, farsan och Lillemannen (lillebrorsan) gick till GameStop. Medans syrran och farsan kollade med PS3 så gick jag och Lillemannen runt i butiken. Jag kollade runt lite grand efter ett spel för runt 150 kronor. Men Legendary ville jag absolut inte ha, nej nej. Däremot fick jag syn på Haze för samma pris, så jag slog till på det. Har alltid velat köpa Haze sen innan jag köpte mitt PS3 och demot var ganska bra.

Efter det så gick vi och köpte glass som vi åt (såklart). Sedan gick vi till Clas Ohlson för att kolla på bordsfläktar, för det behövde jag. För om inte fönstret är öppet under natten (vilket det inte är om vi sätter dit ett myggfönster först) så är det otroligt varmt när man försöker att sova och när man vaknar. Så fläkten är helt klart ett välkommet tillskott.

Så efter att ha hjälpt syrran att få hennes PS3 Slim att fungera som det ska så kopplar jag helt enkelt av...

Dagens inköp

Från vänster: bordsfläkt, plånbok, Haze.

HQ