Svenska
Blog

Imperial Scout News 15/07-2010

Imperial Scout News 15/07-2010

Den här veckan har varit riktigt varm, för varm. Men samtidigt har jag hittat min theme song. Om ni vill veta vilken, klicka här.

Lite om förra helgen:
I fredags så kom inte Fakta om Monster, eftersom jag fyllde år. Nu har jag nog fått alla mina grattis, men om ni vill veta vad jag fick så kan ni klicka här. Skulle ni också vilja veta lite grand om vad som hände under resten av dagen så kan ni klicka här.

Fakta om Monster kom istället på lördag, och handlade om gargouiller. Om ni inte har läst del 68 än, klicka här.

Och på den sjunde dagen, så skrev Han intryck från spelet Singularity. Har ni inte läst den, klicka här. Fast å andra sidan så har jag ju skrivit en recension...

Vad som har hänt under veckan:
I tisdags så skrev jag min recension av Singularity. Om ni inte har läst den, klicka här.

Senare samma dag skrev jag en blogg om en sak som jag ville ge en ny chans. Om ni vill veta vad det är för något, klicka här. Jag kommer även att återkomma vid ämnet vid ett annat tillfälle.

Vad som ska hända:
Det kan hända att det inte blir någon Fakta om Monser imorgon. Det verkar nämligen som att jag och min familj ska åka till Mariefred och Gripsholms slott, som jag antagligen kommer att skriva en blogg om. Så ni får hålla ut till på lördag. Del 69 kommer att handla om snömannen.

Jag har fortfarande inte skrivit något mer på Oblivionberättelsen, tyvärr. Det kan också tyvärr ta ett tag innan jag gör det. Men jag lovar att fortsättningen ska komma innan sommarlovets slut.

HQ