Svenska
Blog

Imperial Scout News 21/07-2010

Imperial Scout News 21/07-2010

Tror fan att jag ska köra min theme song i början på varje avsnitt av ISN...

Theme Song

Lite om förra helgen:
I fredags kom inte Fakta om Monster. Igen. Anledningen var för att jag och min familj åkte till Gripsholms slott i Mariefred. Om ni inte har läst den, eller vill veta en möjlig anledning till att ryssarna skulle kunna attackera oss, klicka här.

Så Fakta om Monster kom på lördag istället. Del 69 handlade om snömannen, och om ni inte har läst om den än, klicka här.

I söndags så berättade jag att jag skulle blogga mer om en sak. Om vadå? Klicka här för att få veta svaret!

Mellan söndagen och måndagen så provade jag olika avatarer, och som ni säkert har märkt så har jag bytt nu. Vi får se hur länge jag använde den, men förtillfället är det denna som gäller.

Vad som har hänt under veckan:
I måndags så gick jag officielt ut med att jag skulle ge det en ny chans. Om vadå? Klicka här för att få reda på det! Fast å andra sidan så märker ni nog vad det är förr eller senare...

Igår släppte jag äntligen fortsättningen på min Oblivionberättelse. Denna vart dock kortare än de senaste, pågrund av att slutet på del 5 var det enda logiska jag kunde göra utan att skriva för mycket. Men om ni inte har läst den delen än, klicka här.

Vad som ska hända under helgen:
Som ni säkert har märkt så är det inte torsdag i skrivande stund, utan onsdag. Anledningen får ni nog antagligen veta på fredag. Fakta om Monster kommer att släppas imorgon istället, och kommer att handla om gorgoner.

HQ