Svenska
Blog

Imperial Scout News 12/08-2010

Imperial Scout News 12/08-2010

Jag har dåliga nyheter. Klippet med min Theme Song har tagits bort från Youtube. Ska genast söka efter en ny, men tills dess får vi nöja oss med denna:

it's my Imperial army!

Lite om förra helgen:
I fredags kom en ny del i Fakta om Monster. Del 71 handlade om salamandern. Om ni inte läst har läst den, klicka här.

I lördags så bloggade jag om Bionicle... igen. Den här gången berättade jag om varför Lego slutade med det samt lite intryck från deras efterträdare... och den hemska informationen om den andra ersättaren. Om ni vill veta mer om det, klicka här.

Vad som har hänt under veckan:
I måndags var det den stora (?) dagen. Väktarna gjorde comeback till GR. Prologen är den första delen i berättelsen och förklarar lite om handlingen. Om ni vill läsa den, klicka här. Det är dock inget krav att läsa prologen om man skulle vilja läsa berättelsen, då det viktigaste i prologen ändå kommer att komma upp under berättelsens gång. Om ni gillar berättelsen och inte vill missa någon del så kan ni klicka här för att komma till den officiella GR-gruppen.

Vad som ska hända under helgen:
Imorgon kommer en ny del i Fakta om Monster. Del 72 kommer att handla om ghouler.

Kapitel 1 i Väktarna är redan klart och kommer nog att släppas under helgen eller nästa vecka. Behöver bara läsa igenom den i jakt på stavfel och sådant. Annars så ska jag låta er gå bakom kulisserna till prologen under helgen, så det är klart innan Kapitel 1 släpps.

Jag är inte riktigt säker på vilket tempo Väktarna ska hålla, men jag ska fokusera mer på del 6 i Oblivionberättelsen än Kapitel 2 i Väktarna. Missa inte om ni vill veta vad Argasto kan tänkas att göra i Cheydinhal!

HQ