Svenska
Blog

Imperial Scout News 25/08-2010

Imperial Scout News 25/08-2010

Öhm, ja... Har väl inte så mycket att säga nu i början mer än att jag är trött.

Lite om förra helgen:
I fredags kom en ny del i Fakta om Monster. Del 73 handlade om Katoblepas. Om ni har missat det, klicka här.

I lördags så fick ni ta en tur bakom kulisserna till kapitel 1 i Väktarna. Men om ni missade det så kan ni klicka här.

I söndags så kände jag mig... extra poetisk? Vet ärligt talat inte, men knopade ihop en lite blogg om slutet på sommaren som, enligt mig, är olik mina andra bloggar. Hursomhelst, läsa den kan ni göra här.

Vad som har hänt under veckan:
I måndags så började jag skolan, och det blev en liten blogg om det. Om ni vill veta vad som hände den första dagen i min skola, klicka här.

Igår så anlände Det. Beställt från förra veckan, och 13 kr fattigare nu. Om ni vill veta vad jag pratar om så kan ni klicka här.

Vad som ska hända:
Imorgon så ska vi ha någon speciell dag i skolan där vi gör olika aktiviteter. Men det var inte vad jag skulle säga, så vi skiter i det. Imorgon kommer en ny del i Fakta om Monster, och den kommer att handla om Camazotz.

Jag har varit lat, riktigt lat. Den sista helgen innan skolan spenderades inte alls på att skriva på Väktarna eller Oblivionberättelsen. Jag ska dock försöka få tag i allafall i Väktarna under helgen, förhoppningsvis.

Både Timmy och Nokama har anlänt från sina semestrar, och nästa vecka är det Timmys tur att ta hand om ISN, sen blir det Nokama, sen blir det jag osv...

HQ