Svenska
Blog

Imperial Scout News 16/09-2010

Imperial Scout News 16/09-2010

Den här bloggen kommer faktiskt inte bara att handla om ISN, utan även lite vardagsgrejs. Det kommer dock inte ta upp för stor del av denna blogg.

Idag hade vi skolval i skolan. Meningen med det var att alla elever på skolan fick rösta på något av partierna. Våra röster kommer dock inte att påverka valet, däremot får vi se vad Sveriges ungdomar tycker och tänker. Det som var speciellt var att min klass skulle hålla igång valet. Vi fick vara dörrvakter, kontrollanter och sådant som brukar finnas när folk röstar "på riktigt". Det var faktiskt ganska häftigt att göra det.

En nyhet som många gläds av idag är att man äntligen kan använda "riktigt" bloggbanners. Har tidigare visat ett gäng banners som jag hade gjort i Paint, men som tidigare nämnt så kommer jag inte att använda någon av de. Istället så tog jag friheten att modifiera ISN-bannern och flyttade på figuren och skrev "Imperial Scout's Blogg". Det känns nog mest naturligt att jag använder en banner som innehåller en Imperial Scout. Jag är dock inte säker på om den kommer att stanna länge, men tills vidare så använder jag denna.

Jag vet dock inte hur jag ska göra med min ISN-banner. Det kanske ser lite fult/konstigt ut när den bannern är en bit under bloggbannern... Fast i och för sig så är bara ISN "uppe" i max 24 timmar. Men vi får helt enkelt se hur det blir.

Oj, vart mer än vad jag hade tänkt mig. Nåja, nu börjar vi med ISN!

Lite om förra veckan:
I fredags så släppte jag en ny del i serien Fakta om Monster. Del 76 handlade om Ugglemannen (Owlman). Om ni inte har läst om denna, klicka här.

Som tidigare nämnt i denna blogg så gjorde jag ett par bloggbanners i samband med nyheten att bloggbanners skulle komma. Det vart dock lite "fail" på mitt första försök, då samtliga banners hade olika storlekar... Jag åtgärdade dock det, så de är i "normalstorlek". Kan även nämna att jag har gjort ett gäng fler banners, men jag kommer nog inte att visa upp de. Hursomhelst, om ni vill se de som jag har visat upp, så kan ni klicka... på någon av dessa länkar:

Försök 1
Försök 2

I söndags så knåpade jag ihop en till "Bakom Kulisserna"-blogg... denna gång till Kapitel 2 i Väktarna. Om ni vill läsa om det så kan ni klicka här.

Vad som har hänt under denna vecka:
I måndags så bloggade jag om ett stort läx- och provproblem som det måste bli ändring på... Om ni vill veta vad problemet var, klicka här.

Vad som ska hända:
Imorgon kommer en ny del i Fakta om Monster... såklart. Denna del kommer att handla om havsormen Morgawr, som hastigt nämndes i den förra delen.

Och nu till berättelsefronten... Vill bara göra klart för er att Kapitel 3 i Väktarna inte kommer att påbörjas... förens jag är klar med del 7 i Oblivionberättelsen. Om ni undrar varför så är det så att jag vill försöka få ett jämnt tempo med båda berättelserna. Jag har dock inte börjat den en, men ska göra det under helgen då jag inte har några större läxor eller prov. Dessutom överväger jag att göra en version av Oblivionberättelsen på engelska. Det kommer att vara exakt samma som den svenska versionen, men den engelska kommer inte att postas här.

Och slutligen så vill jag säga ett par ord om mina framtida bloggar. Man vet aldrig vad som kommer att hända, men jag har ett par bloggar planerade. Tänker inte avslöja vad de kommer att handla om, men gillar ni hajar så kanske ni uppskattar en av de...

Skrivet av: Imperial scout

HQ