Svenska
Blog

Imperial Scout News 23/09-2010

Imperial Scout News 23/09-2010

Well, vi har inte löst problemet med bannerna än...

Lite om förra veckan:
I fredags så släppte chefen en till del i fakta om monster. Ja tror att den handlade om Morgawr, något loch ness-wannabe. Om ni vill läsa om det så kan ni alltid klicka här.

Chefen la upp en blogg flera timmar senare samma dag som handlade om bloggbannern, men... han tycker att det känns lite meningslöst att länka till den bloggen, så vi skippar det...

I söndags så skrev chefen en ny blogg. Den handlar om en teori som vissa forskare faktiskt tror på, men ja e inte säker på om det är sant. Nåja, om ni vill läsa om det, klicka här.

Vad som har hänt under denna vecka:
Chefen är lite förkyld, och i tisdags så såg han ett par gamla barndomsfilmar, bionicle om jag minns rätt. Han passade på att berätta vad han tyckte om de, och ni kan läsa om de här.

Vad som ska hända:
Få se nu... Fredag en ny del om fakta om monster, ska handla om baitaler... Sedan är det samma sak som chefen har sagt ett antal gånger, oblivion berättelsen ska skrivas klart och kanske släppas i helgen, och när det är klart så går han över till väktarna. Annars var det nog inte så mkt mer...

Skrivet av: Timmy

HQ