Svenska
Blog

Imperial Scout News 07/10-2010

Imperial Scout News 07/10-2010

Jag säger som jag, Timmy och Nokama har sagt tidigare; vi har inte bestämt oss hur det ska bli med bannern. Vi vill ju fortfarande ha kvar den, men det ser lite konstigt/fult ut när den är under bloggbannern. Tror faktiskt inte att vi kommer att komma på något sätt, men det blir nog bra ända.

Lite om förra veckan:
I fredags så släppte jag en ny del i Fakta om Monster. Denna del handlade om mumier, och om ni missade det så kan ni klicka här.

I söndags så drog jag och familjen iväg till Kolmården. Tycker att det blev hyfsat lyckat, och tog även ett gäng bilder. Är ingen mästerfotograf, men jag är nöjd med de. Om ni vill läsa bloggen eller bara se bilderna, så kan ni klicka här.

Vad som har hänt under veckan:
Öhm... ja... Ni kanske har märkt att det inte direkt blivit särskilt många bloggar från mig. Har varken haft tid, ork eller något att skriva om. Möjligtvis så fick min klass besöka demokrativerkstan och leka politiker samt se hur plenisalen ser ut. Kunde ha skrivit en blogg om det, men jag kände att jag inte riktigt orkade. Kom hem så pass sen och hade läxor att göra. Annars hade jag nog definitivt gjort en blogg om det. Men det blir nog ingen blogg om det, tyvärr. Jag kan dock säga att "utflykten" var väldigt lärorik och intressant.

Vad som ska hända:
Imorgon (fredag) kommer jag att släppa ytterligare en del (igen) i Fakta om Monster. Den här gången ska ni få läsa om zombier. Så... fram med hagelbössan!

Sedan lite uppdateringar om vad som kommer att hända. Jag kan säga redan nu att nej, jag har inte skrivit på kapitel 3 i Väktarna. Detta är ungefär som jag har nämnt tidigare, har varken haft tid eller ork. Jag hade tänkt skriva om kapitlet från grunden, så den kommer nog inte att bli särskilt lik kapitel 3 i "gamla" Väktarna. Det kommer nog att ta ett tag innan jag ens börjar att skriva, eftersom lärarna har fått något slags überrage och dumpar läxor på oss dag för dag. Typ. Dessutom så ska vi ha prov på fredag nästa vecka, så det ska jag plugga till. Men efter det så blir det två veckor prao och höstlov direkt efter det, så jag kommer nog att ha tid till att skriva då. Får nog passa på att komma så långt som möjligt i andra projekt.

Utöver det så är det inte så mycket mer. Har ett litet mini "projekt" som kanske går i gång, men om det gör det så kommer det att dröja ett tag tills ni ens får veta vad det är. Jag förvarnar er dock, hypa inte upp er för mycket på det, då jag inte är säker på hur eran reaktion kommer att bli. Är inte ens säkert att ni kommer att gilla det, men i så fall kommer jag inte att fortsätta på det. Vi får väl se helt enkelt.

Nåja, det var nog allt jag kunde komma på nu.

Skrivet av: Imperial scout

HQ