Svenska
Blog

Imperial Scout News 14/10-2010

Imperial Scout News 14/10-2010

Egentligen så skulle Timmy göra det här idag, dels för att det är hans tur och dels för att jag måste plugga till ett prov. Men jag kände att det var bättre om jag tog hand om den här delen.

Lite om förra veckan:
I lördags så släppte jag en ny del i Fakta om Monster. Denna del handlade om zombies (awesome!), och om ni har missat det så kan ni klicka här.

Vad som har hänt under veckan:
Jag har blivit fattig...

Vad som ska hända:
För en gångs skull så är det inte Fakta om Monster som tas upp i början på den här rubriken, utan nya Medal of Honor. Jag har spelet bredvid mig (Tier 1-utgåvan för er som är nyfikna), och jag hade tänkt skriva en blogg där jag berättar om mina intryck. Men den bloggen får vänta. Jag ska nämligen plugga till ett prov som jag har imorgon, skriva klart en bokpresentation (uppgift i svenska) samt träna till ett... två spanskaförhör, och allt det ska vara klart eller göras imorgon. Så jag kommer nog inte att kunna spela Medal of Honor förens på imorgon, men då kommer ju även Fakta om Monster ut. Jag är inte helt säker på vad jag ska göra, men jag tror att intrycken kommer på lördag. Och för er som är intresserade: jag kommer att göra en "unboxing" video (i ungefär samma stil som mina "unboxing" videos av Heavy Rain och Battlefield: Bad Company 2). Jag är inte säker på om jag kommer att göra videon idag eller imorgon, det får vi se. Annars så kommer ni nog se i min Live Feed när den dyker upp, eller så kan ni prenumerera på min kanal, om ni vill.

Oavsett vilket, så kommer del 81 i Fakta om Monster imorgon. Den delen kommer att handla om boogeyman.

Kalla mig lat om ni vill, men jag har fortfarande inte börjat på kapitel 3 i Väktarna. Jag har helt enkelt inte haft tid, eftersom lärarna har dumpat en jädra massa läxor på oss. Men under nästa och näst-nästa vecka så ska jag på prao (ska praoa på Juringeskolan, om ni undrar...), och veckan efter det så har jag höstlov. Under den tiden så kommer jag att ha en massa tid framför mig, och jag har bestämt att, förutom att spela sönder Medal of Honor och möjligtvis något annat spel, så ska jag skriva på kapitel 3i Väktarna. Därefter får ni gå bakom kulisserna till det kapitlet, och så ska jag börja på nästa del i Oblivionberättelsen. Och så ska jag passa på att hinna med saker som jag inte haft tid för innan.

Och sen så undrar jag, vill ni att jag ska hålla på med recensioner av böcker och filmer igen? Känner mig lite sugen på att göra det, men vill veta om ni är intresserade först.

Skrivet av: Imperial scout

HQ