Svenska
Blog

Spelkväll i kompisens lya

Som ni kanske såg i min Live Feed så var jag på något som jag kallade för nördfest igår. I brist på annat så hade jag tänkt att skriva några stycken om det. Jag kollade även in den blogg som jag skrev förra året, som även den var en nördfest hos samma kompis, och jag såg där att det var flera stycken som tydligen tyckte att begreppet "nördfest" inte passade in. Egentligen så spelar det ingen som helst roll för mig, men bara för att jag bryr mig så mycket om er så kallar jag det för spelkväll istället...

Nåväl, jag var en av de första som kom dit. Jag gav min kompis en present, samma present som förra året faktiskt (minns ni vad det var för något?. Sedan så skulle vi (jag, min kompis och en annan kille) starta upp ett Xbox 360, eftersom CD-läsaren på min kompis Xbox hade slutat fungera... hur det nu gick till... Så när det var klart så startade vi Modern Warfare 2 för att köra lite. Vad som från början skulle bli en quickscoping-match (trots att jag själv inte är så förtjust i det) slutade med att min kompis drog fram en granatkastare och spöade skiten ur oss med den.

Sedan dröjde det inte så länge förens alla som skulle vara där... var där. Fyra av oss spelade Modern Warfare 2 på delad skärm medan de två andra gjorde något på datorn (vi bytte dock lite eftersom). Och den (sjukt) långa matchen vi körde på banan Rust var nog bland det roligaste jag någonsin har haft med det brutna spelet. Det började med att jag drygade mig med UMP .45, men när det började gå sämre så bytte jag till... Riot Shield! Så fort jag kom springandes mot någon annan så fick de panik och försökte fly från mig, men jag sprang alltid efter de. Det slutade antingen med att jag blev dödad eller att jag slog fienden till döds.

Jag vart även fångad i en fälla. För att undvika bland annat Harriers så gömde jag mig i ett rör (ni vet nog vad jag pratar om) för att undvika att bli dödad hela tiden. Och då kommer en kompis och lägger en mina vid ingången av röret, vilket gjorde jag att jag så gott som satt fast. Försökte jag att komma ut så blev jag sprängd. Han lade även en Sentry Gun utanför som sköt på mig, men eftersom den inte kunde döda mig, utan bara träffa skölden, vilket gav mig en massa XP.

Spelkvällen var otroligt rolig, bland det bästa jag har haft det här året. Och det kan ju inte bli sämre när det har laddats upp med hamburgare, paj och godis. Och jag har bestämt mig för att när jag får tillbaks Modern Warfare 2 av en annan kompis, då ska jag plocka fram min Riot Shield och rusa mot fienderna, samtidigt som jag vrålar "CHHAAAAAAAARRRRRGGGEEEE".

Spelkväll i kompisens lya

Modern Warfare 2 har aldrig varit roligare än så här, samma sak med Riot Shield för den delen.

HQ