Svenska
Blog

Imperial Scout News 28/10-2010

Imperial Scout News 28/10-2010

Ja, då börjar vi väl?

Lite om förra veckan:
I fredags så släppte Imperial Scout en ny del i serien Fakta om Monster. Del 82 innehöll, förutom ett par egna formuleringar, fakta om ett monster som kallas för Kongamato. Om ni har missat det så kan ni klicka här.

Samma dag så var han iväg på en spelkväll/nördfest hos en kompis, där han blandat spelade Call of Duty: Modern Warfare 2 med ett gäng kompisar. Om ni vill läsa om hur kvällen var så kan ni klicka här.

Lite om den här veckan:
Har inte hänt något den här veckan heller. Förutom att Imperial Scout tänkte lägga upp en blogg igår, men han var osäker på om den bloggen var en bra idé. Vi får se om han ändrar sig senare eller inte.

Vad som ska hända:
Imorgon så kommer det (såklart) en ny del i Fakta om Monster. Del 83 kommer att handla om banshees (och nej, inte de där farkosterna som finns med i Halo-spelen).

Imperial Scout meddelar att han har kommit en bit in på kapitel 3 i berättelsen Väktarna. Han ska se om han kan skriva klart det under helgen, annars så ska han satsa under lovet.

Den första bokrecensionen kommer förhoppningsvis under lovet, men Imperial Scout vill inte lova något. Han ska dessutom påbörja sin recension av Medal of Honor, och antagligen så kommer den under lovet.

Skrivet av: Nokama

HQ