Svenska
Blog

En liten tur i Gamla stan

I brist på annat att göra så tänkte jag skriva en liten blogg om mitt senaste besök i Gamla stan samt inköpen jag gjorde där.

Blev väckt rätt tidigt idag, eftersom vi skulle iväg hyfsat tidigt, och dels för att vi precis ställt om klockorna. Damn... Det dröjde väl dock mer än en timme innan vi gav oss iväg mot närmaste tunnelbanestation för att komma in till Gamla stan.

Vi började med att ta oss fram till Science Fiction-bokhandeln, vilket har blivit lite av en tradition varje gång vi besöker Gamla stan. Fast å andra sidan så är den bokhandeln grym, helt klart en av de bästa som finns. Vi kollade runt lite, och jag beslutade mig för att köpa Warcraft: War of the Ancients trilogin av Richard A. Knaak. Det bästa också (enligt mig) var att det var en samlingsbok med alla tre böckerna, vilket är ett plus för mig som gillar ordning och reda (nåja) och när saker är samlade. Typ...

Jag fick även syn på något som jag blev lite sugen på. Två Halo: Reach Spartaner för runt 300 riksdaler. Jag var sugen på att slå till, men jag tvekade väldigt länge. Priset var lite högt enligt mig, och jag kommer ju inte att använda dem. Fast å andra sidan så är nog figurerna lite mer av samlarobjekt, och dessutom så visste jag inget annat ställe där man kan köpa sådana, så... jag kom ut med en lättare plånbok.

Nästan bredvid Science Fiction-bokhandeln fanns det en butik som sålde tröjor och stuff med musikmotiv, typ. Var inne där och kollade på både t-shirts och huvtröjor, eftersom det var något som jag behövde. Det blev en AC/DC t-shirt med Iron Man 2 motiv och en AC/DC huvtröja. AC/DC for the win, skulle man kunna säga.

Sedan köpte vi några varmkorvar till lunch nere vid... den där bron mellan Gamla stan och... stan. Sedan gick vi över bron, förbi Riksdagen och vidare på Drottninggatan. Men... efter ett tag beslutade vi oss för att vända om, hitta nånstans att fika och sedan åka hem för att vara hem tills när lillebrorsan skulle komma hem (han går i sin skola idag och imorgon).

Så ja, det var min lilla dag. Tänkte visa ett par bilder på mina inköp för att... ja, bara för att.

En liten tur i Gamla stan

Jag vart rätt nöjd med mina inköp.

HQ