Svenska
Blog

Imperial Scout News 04/11-2010

Imperial Scout News 04/11-2010

Tänkte säga något helt random här, men jag kommer inte på något, så jag tänker säga något random nån annan gång. Nåja, lika bra vi börjar så vi får det överstökat.

Lite om förra veckan:
I fredags så släppte jag naturligtvis en ny del i Fakta om Monster. Del 83 handlade om banshees, och är den första delen där jag själv har skrivit en större del av texten med egna ord. Jag vet att jag borde ha gjort det tidigare, men det är vad det är, helt enkelt. Om ni har missat det så kan ni klicka här.

Och i söndags så var det ju halloween, och det tänkte jag fira med att släppa en till del i Fakta om Monster, som en special. I denna del, del 84, så fick ni läsa om Bigfoot. Jag bjuder även på en bild som kan vara Bigfoot. Om ni inte har läst om odjuret så kan ni klicka här.

Lite om den här veckan:
I måndags så drog jag och min familj till stan, där vi gjorde lite inköp. Finns inte så mycket att säga om det, men om ni vill läsa om dagen och se mina inköp så kan ni klicka här.

I tisdags så slutförde jag det som jag borde ha gjort för länge sedan - kapitel 3 i berättelsen Väktarna. Jag hade dock tyvärr ingen inspiration till kapitlet, så därför dröjde det. Men om ni vill läsa det senaste kapitlet så kan ni klicka här.

Vad som ska hända:
Imorgon kommer som väntat en ny del i Fakta om Monster. Del 85 kommer att handla om Gargantua.

Med kapitel 3 i Väktarna klart så kommer det inte dröja så länge förens ni får gå bakom kulisserna till det kapitlet. Den kommer dock att bli rätt kort jämfört med tidigare delar, tror jag i alla fall, och förhoppningsvis så kommer den under helgen. Annars så ska den komma inom en vecka.

Eftersom kapitel 3 i Väktarna är som sagt klart så ska jag börja på nästa del i Oblivionberättelsen. Del 8 kommer nog inte att bli lika lång som tidigare delar och kommer att tidigast komma under helgen. Kommer den inte under helgen så får vi helt enkelt se.

Jag skulle även vilja säga att som kompensation för att kapitel 3 i Väktarna inte kom under förra månaden så tänker jag se till att nästa kapitel släpps innan december. Hade tänkt mig att det skulle komma ett kapitel i månaden, men eftersom det inte kom något under september så ska jag få fram två kapitel under denna månad istället.

Ska även meddela att jag tyvärr inte har kommit vidare på den första bokrecensionen, men jag ska jobba på med den under helgen så får vi se när den blir klar.

Jag ska även påbörja min recension av Medal of Honor. Mer än så kan jag inte säga just nu, då jag ska börja på flera saker under helgen.

Och sist men inte minst, för flera månader sedan fick ni rösta på om jag skulle ha som en "Brevlåda" i ISN, alltså att ni skickar in frågor som jag svarar på i ISN. Idéen verkade gillas, men jag fick aldrig några frågor så jag lade ner det. Men jag hade tänkt och ge det en ny chans. Frågorna får handla om vad som helst, och ni kan även skicka in specifika frågor till mig, Timmy eller Nokama. Annars så svarar vi på alla frågor som skickas in.

För att skicka in en fråga till våran brevlåda, klicka här, skriv eran fråga och skriv "ISN - Brevlåda" som rubrik. Om ni vill att frågan ska svaras av någon särskild person (mig, Timmy eller Nokama) så skriver ni det innan ni skriver frågan.

Skrivet av: Imperial Scout

HQ