LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      Blog

      Imperial Scout News 11/11-2010

      Imperial Scout News 11/11-2010

      Egentligen så skulle det ha varit Timmys tur den här veckan, men som ni antagligen märker så är det jag. Jag har nämligen blivit lite förkyld, så för att inte smitta de andra så har jag låst in... jag menar skickat hem Timmy och Nokama.

      Lite om förra veckan:
      I fredags så släpptes en ny del i Fakta om Monster, såklart. Del 85 handlade om jätten Gargantua, och om ni har missat det så kan ni klicka här.

      I lördags så lät jag er gå bakom kulisserna till kapitel 3 i Väktarna. Det vart en hel del prat, men jag hoppades att jag inte tråkade ut någon. Men om ni har missat det så kan ni komma åt reprisen genom att klicka här.

      I söndags så var jag på Gamex. Är nog inte så mycket att säga om det nu, men om ni vill veta bland annat vilka spel jag testade så kan ni klicka här.

      Lite om den här veckan:
      Det var tänkt att jag skulle skriva lite intryck från Call of Duty: Black Ops i tisdags, trots att jag själv inte har spelet. Men en kompis till mig hade bokat det, och vi hade planerat att jag skulle sticka hem till honom efter skolan och spela det, men det vart ju inte av eftersom jag blev sjuk.

      Vad som ska hända:
      Kan lika gärna säga allt nu; det mesta jag håller på med här på GR kommer att skjutas upp. Bok- och filmrecensioner, Medal of Honor-recensionen, Oblivonberättelsen och Väktarna/Bakom Kulisserna skjuts härmed upp på obestämt tid. Anledningen är för att jag har en massa skolarbeten som jag ska göra klart till nästa vecka, och dessutom har jag SO-prov nästa vecka, och veckan därpå har jag matteprov. Så jag har rätt fullt upp, men jag tror att till nästa helg så har jag tid för att fortsätta med mina projekt. ISN och Fakta om Monster kommer dock att fortsätta som vanligt.

      Och när vi ändå pratar om Fakta om Monster, del 86 kommer imorgon och kommer att handla om Huitzilopochtli... eller nåt sånt.

      Brevlådan:
      Vi har inte fått in några frågor än, men jag kom på att jag hade glömt att ta upp lite extra information, som jag tar upp nu istället. Jag hade tänkt skriva medlemmens namn under frågan, precis som i GR:s brevlåda, men jag hade tänkt att ge er en chans att vara anonyma, ifall ni ville det. Annars är det precis som jag har sagt tidigare, förutom att ni skriver i meddelandet att ni vill vara anonyma.

      För att skicka in en fråga till våran brevlåda, klicka här, skriv eran fråga och skriv "ISN - Brevlåda" som rubrik. Om ni vill att frågan ska svaras av någon särskild person (mig, Timmy eller Nokama) så skriver ni det innan ni skriver frågan.

      Röstning:
      Det var inte igår det. Har haft röstningar i tidigare delar, men jag har inte haft med det på ett länge eftersom det inte har funnits något att rösta om... tills nu. Jag har nämligen kommit till stadiet att jag kan skriva en filmrecension, men jag vet inte vilken. Så jag hade tänkt att låta er välja.

      Till min första filmrecension, ska jag skriva en recension om TV-serien Hem till Midgård, eller filmen Highlander?

      Ni kan rösta antingen genom att skriva ert alternativ i kommentarfältet här nedan, eller skicka ett PM (vilket ni kan göra här) ifall ni vill vara anonyma. Skickar ni ett PM så ska rubriken vara ISN - Röstning.

      Skrivet av: Imperial Scout

      HQ