Svenska
Blog

Okej, en snabbis då

För ungefär två veckor sedan fick jag ett mail från Blizzard. Kataklysmen börjar närma sig, och de hade gett mig sju dagar gratis. Detta har bara hänt en gång tidigare, och det var förra året när jag inte hade spelat World of Warcraft på flera månader. Den här gången var det för att kataklysmen närmar sig.

Det stod att erbjudandet gäller tills första december. "Det är lungan", tänkte jag och bestämde mig för att vänta med kräva de där sju dagarna. Mina planer var nämligen att klara av alla banor i Medal of Honor i Tier 1-läget. Sista banan är förjävlig, säger jag bara...

Men så kom nyheten. För ungefär en timme sedan. Det verkar som att kataklysmen sker tidigare än vad jag trodde.

Så därför tänker använda dessa sju dagar nu. Om det stämmer så gissar jag på att kataklysmen sker på onsdag för oss i Europa. Och innan det så vill jag uppleva gamla Azeroth en sista gång, innan Deathwing förstör den.

Mitt mål i somras var att utforska hela gamla Azeroth innan december. Jag hann upptäcka en massa ställen då, men inte alla. Och jag tror inte att jag hinner utforska allt. Men jag kan nog göra så mycket som möjligt, och även se till att spendera lite tid i zoner som betyder väldigt mycket för mig.

Om inget annat så får jag pallra mig mot Outland, är så himla sen med allt i WoW...

Okej, en snabbis då

Bloggen vart lite längre än vad jag trodde, men det gör nog inget.

HQ