Svenska
Blog

They will not take my home!

Jag vet, det är fult att posta två bloggar på samma dag. Men jag tänker göra det ändå. Och denna är också en WoW-blogg.

Eventet i Orgrimmar var igång igen, vilket gjorde att jag inte kunde fortsätta på ett quest som jag hade fått. Synd, tänkte jag och red iväg till The Barrens. Jag skulle till Crossroads och ta flyget till min hemstad Thunder Bluff (är en tauren). Under färden, både till Crossroads och flyget, så tog jag ett par screenshots som ska läggas till i nostalgi-albumet. Som dock inte kommer att bli komplett, eftersom chansen att jag hinner återbesöka flera zoner är relativt låg.

Men hursomhelst, nostalgivibbarna började komma när jag såg de första träden i Mulgore. "Jag är hemma", tänkte jag och såg staden bli större och större. det började regna och jag kände ett lugn som jag inte hade känt på ett tag.

Men det försvann snabbt.

När himlen blev mörkare förstod jag att det var något som var fel. Och när jag landade så såg man ju vad det var...

Thunder Bluff var under attack av elementaler, och jag satsar allt jag äger (både i WoW och i verkligheten) på att det har med kataklysmen att göra. Som den tauren jag var så ville jag dra fram min yxa och kasta mig in i strid, tillsammans med min trogna raptor. Fast.. de var i nivå ?? för mig, och som en liten 60 så var det nog bäst att inte ge mig in i striden...

Jag vet att citatet under bilderna inte passar in riktigt, men jag kom ärligt talat inte på vad jag skulle skriva...

They will not take my home!

"If this is the final battle, let's make it one to remember."
-Kopaka

HQ