Svenska
Blog

Trångt som bara den

Hade tänkt att skriva om SL och vinter idag, men det får nog bli någon annan gång. För det här är en annan... kris.

Exakt hur mina föräldrar tänkte låter jag vara obesvarat, men jag tror inte att någon skulle byta fönster under vintern. Det är nog något som bara min familj kan lyckas med.

Så vi hade bokat två gubbar som skulle ta bort de gamla fönstren och sätta på nya fönster. Och det skulle ju bli riktigt kallt, så för en gångs skull var jag glad över att jag slutade sent.

Men nog om det, vi fick möblera om, om man säger så, för att de skulle få plats för att kunna jobba. Så mitt skrivbord har skjutits in, vilket gör det rätt trångt.

Hade alltid tänkt att visa mitt rum för er. Det får vänta, men det har inte med det här att göra. Idag ska jag visa er hur trångt jag har om jag ska sitta vid datorn (som nu).

Och självklart så ska de fixa mina fönster imorgon, och självklart så har jag studiedag imorgon. Så att lattja på mitt rum blir det inte på tal om. FFUU!!

Trångt som bara den

Lyckades i alla fall fixa så att jag kunde använda datorn, även om det kommer att vara rätt trångt. Vet dock inte om det märks att det är trångt på bilderna...

HQ