Svenska
Blog

Imperial Scout News 08/12-2010

Imperial Scout News 08/12-2010

Nej, ni ser inte i syne. Jag lägger upp ISN på en onsdag istället för torsdag. Varför, undrar ni säkert, och jag ska förklara det. På torsdagar så slutar jag vanliga fall efter lunch (vid 12, ungefär). Men imorgon blir det inte så. Jag ska nämligen på något som kallas för resurstid, som är ungefär två och halvtimme efter att jag har slutat). På resurstiden så kan vi ta igen saker som vi har missat, och så brukar omproven läggas på den tiden. Jag har ett mål i NO som jag inte är klar med, därav varför jag ska dit. Det är dock egentligen inte det som är problemet. Problemet är att på fredag så ska vi ha ett större läxförhör (jag kallar det för prov för enkelhetens skull) i NO, och jag behöver verkligen hårdplugga. Så jag kan inte logga in imorgon, därav att ISN kommer upp idag istället. Phuh! Då var det avklarat.

Lite om förra veckan:
I fredags så kom såklart en ny del i Fakta om Monster ut. Del 89 handlade om Mr Hyde, och om ni har missat det så kan ni klicka här.

I söndags så var jag och såg den senaste Harry Potter filmen, The Deathly Hallows - Part 1. Jag skrev lite intryck från filmen, och om ni inte har läst det så kan ni klicka här.

Lite om den här veckan:
Igår så lade jag upp en liten berättelse som jag hade skrivit för att lämna in som svenskuppgift. Berättelsen är rätt annorlunda jämfört med vad jag har skrivit tidigare, så jag tänkte att det kunde vara kul att lägga upp den då. Om ni vill läsa den så kan ni klicka här.

Vad som ska hända:
Imorgon... på fredag, menar jag, så kommer självklart en ny del i Fakta om Monster ut. Del 90 kommer att handla om Grendel.

Det känns lite tråkigt att säga det här, men... det mesta jag håller på med får skjutas upp. Igen. Jag har varit borta från skolan en del, så att jag har en massa saker att är nog inte så konstigt... Dock så är det inte allt för länge som jag ska skjuta upp allt. Om inget annat så kan jag börja igen nästa vecka.

Annars så har jag fått en idé till en typ av topplista. Ska så strax som möjligt få start på den.

Röstning:
Jag har ju en massa saker som jag har lovat ska komma (när har jag dock inte lovat). Men vissa saker har skjutits upp så pass länge att jag ärligt talat inte vet vad jag ska börja med. Så jag hade tänkt att låta er bestämma. Allt som krävs för att rösta är att skriva vad ni röstar på bland kommentarerna.

Bokrecension av The Hunt for Red October
Filmrecension av Hem till Midgård
Kapitel 3 i Väktarna

Skrivet av: Imperial Scout

HQ