Svenska
Blog

Imperial Scout News 16/12-2010

Imperial Scout News 16/12-2010

Har inga mer prov att plugga till eller läxor att göra, så jag känner mig på ett mycket gladare humor idag. Det resulterade i att jag gav Timmy ledigt, så... ja.

Lite om förra veckan:
I fredags kom en ny del i Fakta om Monster. Del 90 handlade om Grendel, och om ni missade det så kan ni klicka här.

I söndags fick jag höra en otroligt glad nyhet. En nyhet som jag hade väntat på väldigt länge. Nämligen utannonseringen av The Elder Scrolls V: Skyrim. Vart så exalterad att jag skrev en blogg om det. Kanske inte är direkt "nytt" att läsa den nu, men jag slänger in den ändå. Här.

Lite om den här veckan:
Snön har gjort det här landet väldigt kallt, och samtidigt så har Imperiet haft svårt att hitta Rebellernas gömda bas. Om ni upplyser oss om var den kan vara så blir du rikligt belönad.

Vad som ska hända:
Imorgon kommer som vanligt en ny del i Fakta om Monster. Del 91 kommer att handla om gremlins.

Som tidigare sagt så finns det inga fler prov att plugga till eller läxor att göra. Så äntligen har jag tid för att göra annat. Det första jag kommer att göra är skriva på kapitel 3 i Väktarna, eftersom det fick flest (2) röster. Bok- och filmrecensionen har prioriterats bort för stunden, eftersom båda fick 0 röster.

Just ja! Vet ni vad som händer på lördag? Nej, det vet ni förmodligen inte. Nåja, på lördag så fyller ISN ett år! För att fira det så kommer jag, Timmy och Nokama samla oss i någon timme och bara prata på om det gångna året (kommer mest att handla om det som jag har gjort, eftersom ISN först och främst handlar om just det. Men vi kommer även att prata om andra saker). Hade en del idéer, som att vi kanske kunde dela ut priser eller dylikt, men vi har för lite för att komma på nåt, så vi babblar bara på. Och om ni blev lite förvirrade, det kommer att släppas som ett blogginlägg, don't worry. Om det gillas kommer vi att fortsätta så nästa år, men den här gången blir det lite mer av ett test.

Skrivet av: Imperial Scout

HQ