Svenska
Blog

Jag trodde inte att det kunde bli sämre

Ni kanske kommer ihåg när jag studerade Hero Factory-figurerna lite närmare? Inte? Hursomhelst, om jag inte minns helt fel så sade jag att jag tyckte att de var helt okej, men långtifrån lika bra som deras föregångare Bionicle. Jag tvivlade även på att det skulle bli bättre med åren, även fast det var fullt möjligt. Men jag trodde allvarligt talat inte att det skulle bli sämre.

Bionicles första år var bäst, right? Det håller jag med om, men jag tänker inte neka till att samtliga år som Lego har gett oss Bionicle har varit bra, både figurmässigt och storymässigt. På den punkten blev jag otroligt besviken på Hero Factory. Storyn var så barnslig och typisk barnprograms-handling så att jag seriöst ville spy. Annars så var väl figurerna som ovan nämnt helt okej.

Nu har vi sedan en tid haft bilder på Hero Factory-figurerna som ska komma 2011. Först fick man höra att det bara var prototyper, och det hoppades jag verkligen på. För det var nog bland det fulaste jag har sett. Men tyvärr så är dessa figurer färdiga, och nu blir jag orolig för Lego.

Designen har det aldrig varit fel på med Bionicle. Vi fick många coola och häftiga figurer. Men nu verkar det som att de har tappat stinget och bara gjort något... helt annat. Något som suger.

Men nu känns det som att jag kommer att virra bort mig totalt, så jag tar fram de rysligt fula bilderna. Blir spyfärdig bara jag ser de.

Ner med Hero Factory!

Jag trodde inte att det kunde bli sämre

När man har lika mycket fritid som jag (med andra ord, för mycket) så sätter man ihop ett gäng fula bilder för att man har tråkigt.

HQ