Svenska
Blog

Imperial Scout News 29/12-2010

Imperial Scout News 29/12-2010

Pågrund av att det är nyår på fredag och att vi ska ha nyårsfirande så flyttar jag fram ISN och Fakta om Monster. Jag vet liksom inte om jag kommer att bli tvungen att hjälpa till och förbereda och sånt, så jag gör detta ifall att. Så det inte blir en massa stress från min sida.

Lite om förra veckan:
I fredags... nej, torsdags, menar jag. I torsdags släpptes en ny del i Fakta om Monster. Del 92 blev lite speciell, eftersom jag provade en ny look till serien. Hursomhelst, förra veckans monster var Ogopogo, och om ni missade det så kan ni klicka här.

I fredags, däremot, så var det julafton. Skrev en God Jul blogg då, men jag struntat nog i att länka till den. Ser nämligen ingen poäng med det...

Under lördagen så var det väldigt många som bloggade om sina julklappar. Jag var stenhård på den punkten förut, och sade att jag inte skulle göra. Men... jag gjorde det ändå, som ni kanske märkte. Men om man nu skulle vara intresserad att få veta vad jag fick i julklapp, så kan man ju alltid klicka här...

I söndags så hade jag spelat Call of Duty: Black Ops i ungefär fem timmar, och skrev lite intryck från det. Om ni vill läsa om det så kan ni klicka här.

Lite om den här veckan:
I måndags så lade jag upp min lista på alla spel som jag har köpt i år. Om ni vill titta in på den listan så kan ni klicka här.

I tisdags så kände jag att jag var tvungen att hylla Bionicle innan 2010 var slut. Om ni vill läsa bloggen så kan ni klicka här.

Vad som ska hända:
Imorgon så kommer del 93 av Fakta om Monster, och kommer att handla om Sleipner. Jag kommer också att köra med den nya looken, eftersom ni verkade gilla den.

Tyvärr så har jag inte kommit vidare på kapitel 3 i Väktarna. Men nu känner jag att jag måste ta tag i det här, och jag ska försöka komma igång imorgon.

HQ