Svenska
Blog

Första dagen på det nya året

God eftermiddag. Klockan är 15:51 när jag börjar skriva den här bloggen, och hur mycket klockan är när den postas eller när du läser den vet jag inte. Jag har inget direkt specifikt att prata om idag, vilket jag oftast brukar ha när jag skriver ett nytt inlägg. Det finns alltid ett visst ämne, eller ett visst tema. Idag finns det inte det, utan jag skriver bara för att... skriva.

Ja, som ni säkert vet redan innan ni ens har läst den rubriken så är det ju första dagen på det nya året. 2011. Det känns annorlunda, så att säga.

Klockan 00:00 så gjorde jag som min familj alltid gör i nyår, vi ställer oss på balkongen vid den tidpunkten, tittar på fyrverkerierna, skriker gott nytt år och öppnar en flaska pommac. Men efter en kvart eller så går jag in från kylan.

Det första jag gjorde det här året var att spela. Jag hade varit social väldigt länge under kvällen, och jag kände mig för att inviga det nya året för mig. Klockan 01:00 hade jag blandat chips, popcorn och ostbollar i en liten skål och startat upp Black Ops. När jag kände att det räckte med att skjuta människor världen över så var klockan lite efter 05:00. Hög tid att gå och lägga sig, så trött som jag var.

Idag vaknade jag efter 11:00. Inte så himla långt efter när jag brukar vakna, vilket är väl mellan 09:00 och 09:30. Och nu i skrivande stund har klockan blivit 16:00, och under den här tiden som jag har varit vaken har jag... inte gjort ett skit. Jag känner mig seg och trött, vilket inte är ovanligt så här på nyårsdagen. Det är nog därför jag inte har gjort något annat än att stirra in i en datormskärm hela dagen. Typ. Fast att säga att jag inte har gjort någonting är väl lite av en lögn, har väl kollat på fler klipp på Youtube.

Ja, och som ni kanske ser så har jag bytt tillbaks till min gamla, klassiska avatar. Den som folk tydligen känner igen mig på en gång när de ser den. Bloggbannern har också ändrats för att matcha avataren lite grand. Ointressant fakta, för övrigt.

Nä, nu får jag nog ta och avrunda det här. Jag har bara skrivit utan att direkt tänka, eftersom den här bloggen inte har något ämne. Den är väl mer... random, skulle jag nästan säga. Men nu så har man spenderat en kvart på den här bloggen, och om det var slöseri med tid eller, det inte vet jag.

Nåja, god fortsättning på er!

Första dagen på det nya året

Så här ser jag ut just nu. Typ.

HQ