Svenska
Blog

Taket läcker in!

Har nyss varit med om något som var så oväntat, att jag ärligt talat inte vet vad jag ska tänka. Nåja, ska berätta om vad som nyss har hänt.

Satt framför datorn, som brukligt och skulle egentligen skriva på en uppsats i NO. Men som vanligt så gled jag av någon anledning ifrån det och började hänga på internet som vanligt. Det var då det hände.

Dripp.

"Vad i helvete?! Var fan kom vattendroppen ifrån?"

En vattendroppe hade landat på mitt tangentbord, och för en sekund trodde jag att det bara var fantasin som spelade mig ett spratt. Trodde så efter två, tre droppar till. Men när den fjärde droppen kom så visste jag nu att det var något som inte stämde. Jag ställde mig på min stol, och nogfan hittade jag ett litet hål i taket som det droppade vattendroppar från.

Gick ner och berättade för mina föräldrar vad som hade hänt. Vi tittade på det allihopa, och vi bestämde oss för att helt enkelt flytta undan skrivbordet, och lägga en liten plastskål där dropparna landar. Det är allt som vi kunde göra för stunden, men så snart som möjligt så ska farsgubben kolla taket utanför och se hur det ser ut där. Hålet lär ju också täppas till, och om vi behöver göra något mer än det återstår att se.

Så tills dess blev jag tvungen att koppla in datorn till teveskrämen (har den vanligtvis inte inkopplad till teven, eftersom det blir på tok för komplicerat med att flytta runt skärmen och allt). Det funkar, men det är betydligt smidigare och skönare att sitta vid skrivbordet.

Taket läcker in!

Vattendropparna, Imperiets nya fiende.

HQ