Svenska
Blog

Dagens leverans

Hade en del problem med vilken rubrik jag skulle sätta. Först tänkte jag "Dagens inköp", eftersom jag trots allt har köpt lite grejer. Men jag tänkte också på "Dagens beställning", eftersom det trots allt är beställt. Men det fick bli "Dagens leverans" eftersom... det levererades idag.

Hursomhelst, har varit förkyld ett tag. Men jag känner mig mycket bättre, och är nog redo för skolan nästa vecka. Så för två dagar sedan så skulle vi beställa lite saker från Cdon. Jag beställde tre saker. Den första var Bionicle: Graphic Novel #3. Gillade serien när den släpptes i Sverige, så håller på att skaffa serieböckerna nu så man faktiskt kan få läsa alla serier, eftersom de svenska serierna lades ned av någon anledning... Dock kom den inte fram idag, så vi får se när den kommer.

Den andra saken var något som jag behövde till min nya, fina TV som jag fick i julklapp, nämligen en HDMI-kabel. Det stod till och med att den var utformad till Playstation 3 när jag beställde den, så det är ju bra.

Den tredje beställningen. Well... Jag såg att Cdon hade rea på spel. Man kunde alltså köpa ett visst spel för 99 riksdaler, så det kollade jag på. För en hundring är ungefär vad jag har kvar när jag har köpt Killzone 3, så varför inte? Kollade först på PS3-spel, där jag såg Mirror's Edge för 99 kr, något jag tänkte slå till på först. Men på grund av vissa... erfarenheter så kollade jag runt på PS2- och PC-spel också. På PS2-fronten hittade jag Jak 2 och 3, men inte ettan. Kände också att jag ville spela ettan före de andra. Annars så fanns ju Indiana Jones and the Staff of Kings, men... nja... Kände mig rätt tveksam till det. Kollade sedan på PC-spelen och hittade The Lord of the Rings: Battle for Middle-Earth. Fast... de ska ju stänga ned servrarna, och jag vet inte om spelet är lika bra för singleplayer, så jag bestämde mig för att avvakta.

Men då såg jag något. Något som jag kände att jag nästan måste köpa. Och det kostade ju bara 99 kronor. När jag såg det spelet så kollade jag runt på internet för att vara helt säker på att det fungerade till min dator. Och när jag kände mig säker, då slog jag till. Vilket var spelet? Call of Duty 2. Det Call of Duty-spel som sägs det vara det bästa i serien, något jag inte tvivlar på. Kommer nog visserligen inte att spela det i en den närmaste framtiden, men vad fanken, det kostade ju bara 99 kronor.

Så ja, det var de saker som jag fick levererade idag. Känner mig riktigt nöjd, faktiskt.

Dagens leverans

Awesome.

HQ