Svenska
Blog

Imperial Scout News 31/03-2011

Imperial Scout News 31/03-2011

När jag i lördags skrev att jag skulle lägga ned Imperial Scout News, så var jag inte helt säker på om jag skulle göra det. Så på ett sätt så kändes det lite dumt att säga det, om jag inte ens var säker. Men just då lutade det åt att jag skulle lägga ned den. Men efter att ha läst kommentarerna till den bloggen och funderat i nästan en vecka, så är jag inte säker längre. De senaste veckorna hade jag visserligen ingen lust alls egentligen, men samtidigt så hade jag väldigt mycket att göra, och jag tror att det har med det att göra. Och nu känner jag mig säker. Jag ska inte lägga ned ISN, inte idag. Så ISN kommer att fortsätta, nu när jag faktiskt har lust att göra det (har heller inte så mycket som ska göras, så min teori om att det var för att jag hade en massa saker att göra låter rätt troligt). Men hursomhelst, över till Nokama!

Måste säga att jag är riktigt glad över att du har ändrat dig, annars hade jag blivit arbetslös. Igen.

Vad som har hänt
I fredags så släppte Imperial scout en ny del i Fakta om Monster. Del 105 handlade om kentaurer, och om ni missade det så kan ni klicka här.

I lördags så skrev ju Imperial scout om att han troligtvis skulle lägga ned ISN. Han har dock ändrat sig, och det finns ingen anledning att länka till den bloggen, så jag skippar det.

I söndags så skrev Imperial scout en liten hyllning till ett av hans absoluta favoritspel, The Elder Scrolls IV: Oblivion. Om ni vill läsa kärleksförklaringen så kan ni klicka här.

Vad som ska hända
Imorgon kommer en ny del i Fakta om Monster. Del 106 kommer att handla om vålnader.

Under nästa helg, eller till och med nästa helg, så kommer Imperial scout att börja arbetet på nästa del i Oblivionberättelsen. Det var riktigt längesedan han släppte en del, som om ni inte minns vad som hände sist så kanske ni behöver friska upp minnet.

Skrivet av: Nokama

HQ