Svenska
Blog

Imperial Scout News 27/04-2011

Imperial Scout News 27/04-2011

Okej, ni undrar säkert varför ISN kommer upp en dag tidigare, och det ska jag berätta. Det är nämligen så att på Imperial scouts skola så har de något som kallas för "skolans dag". Syftet med denna dag är att samla in pengar som sedan skickas till ett land som behöver hjälp. I år så ska pengarna skickas till Haiti, om jag inte missminner mig. "Skolans dag" är på torsdag kväll (imorgon kväll, alltså), och Imperial scout säger att det inte är någon idé för honom att åka hem, då han bara hinner vara hemma runt en timme. Så han kommer alltså att stanna kvar på skolan, vilket gör då att varken jag eller Timmy inte kan komma in på ISN då vi inte har nycklar (snoljåpen har inte gett os de...), så jag för göra det här idag istället. Men det borde inte vara några problem.

Vad som har hänt
I söndags så släppte Imperial scout tillslut del 9 i Oblivionberättelsen, som bekant handlar om hans karaktär Argasto. Om ni har missat den senaste delen i Oblivionberättelsen så kan ni klicka här.

Vad som ska hända
Igår spelade Imperial scout klart Portal 2, och om jag känner honom rätt så kommer han att skriva en recension om spelet, och jag misstänker att han kommer att börja på den nu i helgen.

Med tanke på att en ny del i Oblivionberättelsen har släppts så antar jag att arbetet på nästa kapitel i Väktarna kommer att påbörjas inom en snar framtid.

Skrivet av: Nokama

HQ