Svenska
Blog
Bilder på mitt nuvarande rum/spelhörna

Bilder på mitt nuvarande rum/spelhörna

Något som jag har varit sugen på rätt länge är att visa upp mitt lilla rum, något som jag inte har kunnat göra förut. Dels så var mitt rum inte riktigt färdigt under en väldigt lång tid, det är faktiskt inte ens 100% färdigt nu (det enda som fattas är taklister på ett ställe i rummet). Sedan är kameran på min mobil hopplöst dålig, så att få fram fina bilder var bara att glömma. Förra sommaren så fick jag dock en kamera, som fungerar rätt bra. Har använt den under en tid när jag fortfarande höll på med Fakta om Monster (använde mobilkameran förut, och kvalitén var hemsk, men med kameran så blev det mycket bättre). Jag har dock aldrig gjort det ändå, av okända anledningar.

Idag så bestämde jag mig för att ta de där bilderna. Det är nämligen så att jag inom några veckor ska byta rum. Yngsta lillesyrran, 7 år, har inget eget rum, men ska flytta in i min storasyrras rum, som i sin tur ska flytta in i mitt rum. Jag själv ska flytta ned en våning, och jag kommer att bo i vad som har varit ett lekrum för yngsta lillesyrran samt lillebrorsan. Även om jag ser lite framemot rumsbytet, så kommer jag att sakna mitt gamla (nuvarande) rum, som jag har många fina minnen från.

Men nu är det slutpratat, och nu ska ni få en lite guidad tur genom mitt lilla rum. Kommer att lägga upp bilder på mitt nya rum sen när allt är klart.

HQ