Svenska
Blog

Dagens spelleverans

För er som undrar lite över rubriken, jag kommer att använda ordet "leverans", om jag har köpt ett spel från till exempel Cdon, och det har levererats, istället för att använda "Dagens inköp", eftersom det tekniskt sett är lite inkorrekt, då jag inte köpte spelen idag. Lade in "spel" i rubriken, eftersom jag även väntar på en bokleverans.

Hursomhelst, spelköp är något som jag måste vara försiktig med. Förra året så köpte jag en hel del spel, och de flesta av de spelen ligger fortfarande ospelade. Mitt nyårslöfte var att inte köpa så många spel, men även fokusera mer på nya spel, som släpps i år. Jag kan dock göra undantag, ifall det är ett riktigt bra erbjudande. Förra veckan/helgen så hade Cdon vårstädning bland spelen, där man kunde beställa spel med upp till 90% erbjudande, vilket jag naturligtvis inte kunde säga nej till.

Kollade först bland Playstation 3-spelen, och se om jag hittade något där. Jag hade bestämt mig för att inte handla för mycket, utan hålla mig någonstans runt en hundring. Efter lite letande så hittade jag Race Driver: Grid: Reloaded för 79 kronor. Tycker att jag behöver fler bilspel, så jag slog till på det.

Kollade också bland PS2-spelen, men hittade inget intressant där så jag gick över till PC-spelen. Efter bara ett par sekunders tittande så ser jag ett riktigt grymt kap: Prey för 9 kronor! Ett bud som jag helt enkelt inte kunde motstå, och några sekunder senare hade jag lagt till spelet i min varukorg. Kollar sedan runt lite mer, och hittar SWAT 3: Close Quarters Battle för 19 kronor. Älskar Rainbow Six spelen (främst de äldre), så SWAT är minst sagt lika intressant.

Summa summarum så blev det:
Race Driver: Grid: Reloaded - 79 kr
Prey - 9 kr
SWAT 3: Close Quarters Battle - 19 kr
Sammanlagt: 107 kr

Dagens spelleverans

Spelen kommer visserligen att ligga orörda under en tid, men det var bra priser.

HQ