Svenska
Blog

Imperial Scout News 09/06-2011

Imperial Scout News 09/06-2011

Har något som jag behöver säga, men jag gör det när Nokama har tagit om den här veckan. Återkommer strax. Över till Nokama!

Vad som har hänt
Det enda som har hänt är att en leverans med böcker inte har dykt upp (misstänker dock att det bara inte är någon som orkar hämta den).

Vad som ska hända
Imperial scout har kommit en liten bit in på nästa kapitel i berättelsen Väktarna. När han blir klar med den har han inte sagt. Han har dessutom sagt att han ska skriva under helgen, och om han inte gör det så har han sagt att jag och Timmy får ta till med... hårdhandskarna.

Recensionen av Assassin's Creed (det första spelet i seren) ska påbörjas inom en snar framtid, men jag gissar på att han vill bli klar med Väktarna först.

Tillbaks till Imperial scout!

Skrivet av: Nokama

Okej, så här ligger det till. Den här delen blir den sista under en period. Jag kommer inte att sluta med ISN, även om jag har funderat på det igen. Jag beslutade dock för att prova att bara ta en paus med ISN, då jag trots allt har hållit på med det här nästan varenda vecka sedan jag började med det här. Är nog också för det bästa att ta en paus nu, då jag kommer att slöa väldigt mycket under sommarlovet (som för min del börjar på tisdag nästa vecka). Visserligen inte hela, men tillräckligt för att det kan gå flera veckor utan att jag gör någonting egentligen. Så med det sagt så tar ISN en paus nu under sommarlovet, och kommer tillbaks lagom tills skolan börjar igen.

HQ