Svenska
Blog

Dagens inköp

Långt historia kort, idag så begav jag och min familj till Skärholmen. Dels så skulle vi förnya vårt abonnemang och köpa nya mobiltelefoner (jag tror att jag fick det rätt nu, är lite osäker på hur det är egentligen) och dels för att jag ville titta in på Gamestop av två anledningar. Dels för att se om de hade något bra på rean, och dels för att jag hade fått ett rabattkort på 100 kr vid köp av ett särskilt spel (vilka spel som det gällde stod på baksidan).

Var först och skulle skaffa nya mobiler och förnya vårt abonnemang. Egentligen så kände jag att jag faktiskt inte behövde en ny mobil, då jag tyckte att min Sony Ericsson W595 fortfarande dög, och så hade jag inte direkt kollat på några mobiler. Det vart dock en HTC Wildfire S i alla fall, och jag känner mig rätt nöjd ändå. Får bara vara försiktig så att jag inte blandar ihop den med syrrans, som valde samma modell och färg...

Efter en lunch på Mcdonalds så gick jag till Gamestop för att kolla in vad de hade där. Även om jag nu hade rätt mycket pengar så ville jag i alla fall hålla mig till en viss gräns så att det inte blev för mycket, för jag vill spara lite pengar. Efter att ha kollat runt lite så blev det följande:

Sly Collection - 499 kr
Lego Star Wars III: The Clone Wars - 499 kr (kostade egentligen 599 kr, men rabatten på 100 kr gällde Lego Star Wars)
Call of Duty: World at War - 279 kr
Mirror's Edge - 98 kr
Hot Shots! 2 (DVD) - 39 kr

När spelen och filmen var betalat och jag hade tagit två ex av Gamereactor #86 (en till mig och en till brorsan) så var jag klar. Syskonen ville titta lite i Br, men hittade ingenting där, så sedan åkte vi hem.

Dagens inköp

Känner mig rätt nöjd med mina inköp, trots att jag har en massa spel som jag måste spela. Nåja, ska åtminstone inte köpa så mycket i höst, så jag kanske hinner med det mesta i alla fall

HQ