Svenska
Blog

Imorgon åker jag till Dalarna

Japp, imorgon så är det dags för mig och min familj att åka till Dalarna. Närmare bestämt så hyr vi en stuga i närheten av Gesundaberget och Tomteland, där vi ska vara i en vecka. Jag är väldigt taggad inför det här, då det ska bli skönt att bara åka iväg någonstans och ta det skönt där.

Under denna vecka så kommer vi nog bland annat att äta glass i Leksand, åka upp till toppen av Gesundaberget, besöka det dyra men samtidigt så mysiga Tomteland, och säkert flera andra saker.

Det verkar som att åtminstone farsan ska ha med sig sin bärbara datorn, eventuellt syrran också, så förhoppningsvis så kommer jag att kunna blogga. Det kommer inte att bli som förra året, då vi hyrde en stuga mitt inne i Tiveden (en skog som ligger utanför Askersund), där det visade sig att det inte fanns någon täckning. Hade tänkt att blogga om hur varje dag har varit. Personligen så tycker jag att det är skönare att skriva en blogg om dagen, än en stor blogg som tar upp en hel vecka.

Nåja, borde egentligen gå och lägga mig så man orkar bilresan, men jag har ett så bra flyt i min Assassin's Creed recension, så tänker jag skriva klart den innan jag går och lägger mig. Kan även meddela att jag inte har gjort några större framsteg i Väktarna, men jag ska ta med mig papper och penna och börja om från början (på kapitlet, alltså). Förhoppningsvis så går det bättre än när jag har försökt att skriva på mitt utkast, och den friska luften kanske hjälper mig att få inspiration!

Hursomhelst, ville bara tala om att jag skulle åka iväg imorgon, och om allt går enligt planerna så kommer jag att skriva en blogg varje dag om hur min dag har varit.

Imorgon åker jag till Dalarna

Ska bli mysigt att åka till Dalarna igen!

HQ