Svenska
Blog

Allt som krävdes...

... var detta.

Allt som krävdes...

Och dra på trissor, det fungerade alldeles utomordentligt. Känner mig alldeles korkad nu. Det var alltså ett litet, litet fel som jag hade missat, som var lösningen. Fats det heter ju också "hur komplicerad maskin det än är, så är det alltid en liten grej som det är fel på". Eller något åt det hållet i alla fall. Med det sagt, så tvekar jag inte längre att ändå rekommendera den billigare varianten på netonnet. För får ni samma problem som mig så följ dessa instruktioner:

Besök eu.playstation.com för att få den allra senaste uppdateringen. Följ anvisningarna på skärmen för att göra en hämtning till din dator.

För att överföra uppdateringen till din PlayStation 3 sparar du filen på en PS3-kompatibel lagringsenhet som ett Memory Stick, Memory Stick Duo, USB-enhet eller PSP.

Innan du börjar använder du datorn till att skapa en mapp med namnet "PS3" på lagringsmediet eller USB-enheten. I mappen skapar du till sist en mapp med namnet "UPDATE" (mappnamnet är versalkänsligt och måste skrivas med versaler). När du har skapat mappen UPDATE hämtar du uppdateringen av PS3-systemprogramvaran till den här platsen.
-Saxxat från Playstations hemsida

Ja, vad ska man säga? Mer än "epic fail", alltså. Känner mig otroligt dum just nu. Nåja, har i alla fall en större hårdisk nu. Dags att installera alltihop igen...

HQ