Svenska
Blog

Nya äventyr i Uncharted 3

Uncharted 3 var ett spel som jag verkligen såg framemot, men som jag också inte kunde skaffa på releasen. När det släpptes så var jag bortrest, och när jag kom tillbaks så var det inte långt tills Skyrim skulle släppas, som jag prioriterade högre. Jag fick dock spelet i julklapp förra veckan, men hade annat för mig just då. Men idag beslutade jag mig för att börja på nästa äventyr med Nathan Drake, vilket jag verkligen har sett framemot.

Efter runt två och en halv timme så måste jag säga att jag är ruskigt imponerad. Det är samma matinédoftande äventyr som i de två förra spelen (som det ska vara, med andra ord). Det känns även som att balansen mellan action och pussel har jämnats ut ytterligare sedan sist, vilket jag gillar skarpt. I de två första spelen så kände jag att det nog var lite för mycket action och för lite pussel. Det var åtminstone lite mer varierat så långt jag kom, kanske inte är så längre fram... Men jag litar på Naughty Dog.

Precis som innan så blev jag även här väldigt imponerad av mellansekvenserna. De berättar handlingen på ett snyggt sätt och innehåller klockrent skådespelare, mer än så behöver jag nog inte säga. Och grafiken... Ja, Naughty Dog har gjort det igen. Grafiken är fullständigt makalös, och det hände ofta att jag bara stannade upp helt för att inspektera alla små detaljer.

Det enda som jag skulle kunna klaga på är att spelet håller spelaren i handen konstant hela tiden, men å andra sidan så jämnas det det ut av alla upplevelser man får vara med om tillsammans med Nathan och Sully. Men av det jag har hunnit spela så kan jag säga att Uncharted 3 är ett av de bästa spelen från 2011, utan tvekan.

Nya äventyr i Uncharted 3

Vart sjutton tog min pizza vägen?

HQ