Svenska
Blog

Dagens inköp #9

Är nog på tiden att jag numrerar dessa bloggar, för jag har ingen som helst koll på dem längre... Och ja, jag har köpt ytterligare spel, trots att jag egentligen inte ha borde gjort det. Kan i vilket fall som helst konstatera att det inte är någon mening att intala för mig själv att jag inte ska köpa fler spel nästa gång, för jag att det inte kommer att gå.

Hursomhelst, huvudsyftet var egentligen inte att köpa spel. Jag skulle nämligen främst till optikern för att kontrollera min syn. Håller på och ska starta upp med att få övningsköra, och det första steget är att kontrollera sin syn hos en optiker. Jag har under ett år tid misstänkt att jag blivit närsynt, för jag har haft svårare att läsa från lite längre avstånd. Nu fick jag det bekräftat i alla fall, och om jag inte är helt efter så ska mina glasögon vara färdiga tills på måndag. Kommer att själv få välja när jag ska eller behöva använda dem, men jag vet att jag måste använda dem om jag ska köra bil.

Vart sedan att titta in på Gamestop, bara för att. Nä, men igår kväll så läste jag Trusk8ers senaste blogginlägg, där jag fick reda på att Gamestop hade en kampanj där man kunde köpa fem PS2-spel för 129, oavsett originalpriset. Och efter en stunds sökande blev det dessa impulsköp:

MX vs ATV Unleashed
Unreal Tournament
Cold Winter
The Sum of all Fears
Red Faction

Dagens inköp #9

Så ja, det var mina inköp den här gången.

HQ