Svenska
Blog

Trailer till Dawnguard!

Japp, så har det (äntligen) skett. Trailern till Dawnguard, den första expansionen till Skyrim, har släppts. Jag är väldigt exalterad och förväntansfull, dessutom så är det som jag skrev i ett tidigare blogginlägg första gången som jag faktiskt ser framemot någon form av DLC. Vilket jag inte gjort tidigare.

Nu kan jag väl bara länka trailern, men jag känner att det blir ett ganska kort inlägg och jag känner att jag hellre vill beskriva trailern lite grand och ge mina tankar på saker och ting.

Det första som slår mig är att expansionen kommer handla om vampyrer, vilket kan bli spännande. Och det verkar även som att det ska finnas en god och en ond sida av expansionen, om jag tolkar det rätt. Antingen kan du bli en av nattens barn, och tydligen så ska man till och med kunna bli en "Vampire Lord", vilket jag minns Bethesda visade upp som en del av "Gamejam". Det skulle också kunna bli riktigt coolt.

Eller så kan du gå med i Dawnguard, en grupp vampyrjägare. Går du med i Dawnguard så ska du uppenbarligen stoppa vampyrerna, för de verkar ha någon ondskefull plan. Elder Scrolls syns i trailern, och det verkar som att vampyrerna tänker se till att solen aldrig kan skada dem, eller att solen aldrig ska upp gå. Så tolkade jag det hela, och det ska bli riktigt spännande.

Sedan visas annat smått och gott upp. Nya rustningar och vapen, armborst, ett nytt monster, tror också att jag såg ett nytt riddjur (fortfarande häst dock). Falmers dök också upp ett antal gånger, vilket kan betyda att Snöprinsen fortfarande kan dyka upp (även fast det inte känns lika säkert jämfört med tidigare). Huruvida det blir en ny landmassa eller om det bara blir ställen som läggs till i den befintliga världen (likt Knights of the Nine till Oblivion) är också oklart.

Hursomhelst så ser jag riktigt mycket framemot den här expansionen. Trailern känns lovande, och jag tror att det definitivt kommer att bli riktigt bra. Sedan att det släpps under sommaren (åtminstone för Xbox 360, men jag skulle räkna med att det släpps under sommaren till PS3 och PC också) är ju bara bra. När Skyrim släpptes så försämrades min disciplin en aning...

Trailer

Trailer till Dawnguard!

"I find your lack of faith disturbing".

HQ