Svenska
Blog

Äntligen sommarlov!

Jäklar vad skönt det är, måste jag säga. Inte för att den senaste terminen har varit allmänt jobbig, snarare tvärtom. Kändes som allt rullade på galant. Det är dock i alla fall väldigt skönt att vara ledig nu och slippa bekymra sig om uppsatser och prov.

Men samtidigt är det lite tråkigt faktiskt. För jag slutade nyss nian, och efter sommaren så ska jag börja i gymnasiet. Självklart ska det bli spännande och förväntansfullt inför gymnasiet. Men samtidigt... Skolan som jag har gått fyra år i, klassen som jag har varit tillsammans med i fyra år... Ja, jag kan säga att både skolan och klassen är hittills den bästa skolan och klassen som jag har varit i. Jag har verkligen trivts utomordentligt, därför är det ju lite trist att man ska lämna allt det. Men som sagt så är det spännande att se vad gymnasiet har att erbjuda.

Men nog om det, vad fan ska jag göra under lovet? Jo, främst så ska jag bara ta det lugnt. Kommer framförallt spela en hel del spel, antagligen så blir det mest utav Skyrim eftersom det ska släppas en viss expansion under sommaren... Ska dock försöka klämma in några av de där spelen som jag köpt för länge sedan men fortfarande inte spelat. Ska såklart även se en hel del film, ska även läsa lite fler böcker. Men jag ska också göra lite mer produktiva saker. Som att klippa grannens gräsmatta för lite snabba cash. Men framförallt så ska jag skriva mer. Jag gillar verkligen att skriva bland annat egna berättelser och sådant. Men under det senaste året så har det inte blivit mycket utav det. Exakt varför vet jag inte, men vad jag vet är att jag verkligen vill skriva mer, vilket jag tänker passa på att göra nu under sommaren.

Det var nog allt jag hade och säga idag. Tack och hej, leverpastej!

Äntligen sommarlov!

Typisk sommarbild.

HQ